Aragaz mixt Electrolux EKK52950OW, 4 arzatoare gaz, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta plita, cuptor electric, grill, timer, 50 cm, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz mixt Electrolux EKK52950OW, 4 arzatoare gaz, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta plita, cuptor electric, grill, timer, 50 cm, clasa A, alb de la Electrolux

Mereu un gatit uniform

Asigurati-va ca preparatele sunt gatite complet cu ventilatorul Hot Air. Sistemul inteligent de convectie circula uniform aerul fierbinte in interiorul cuptorului pentru ca gatitul sa se faca la fel pe toate nivelurile. O pizza uriasa incarcata cu ingrediente pline de culoare. O placinta de mere cu o crusta crocanta. Totul este gatit, dintr-un colt in altul, de sus in jos.
   
Aprindere prin apasare-si-rotire

Datorita aprinderii usoare, cu ajutorul unui buton cu apasare si rotire, puteti aprinde plita rapid si puteti incepe imediat sa gatiti.
   
Hranitor si delicios

Creati propriile gustari sanatoase prin deshidratarea fructelor si legumelor in cuptorul Electrolux. Descoperiti aromele dulci si texturile moi cu ajutorul functiei de deshidratare prin coacerea la o temperatura intre 50°C si 100°C. Este delicios si foarte hranitor.
   
Aromele dumneavoastra, sustinute cu abur

Pastrati toate nutrimentele cu ajutorul gatitului la abur. Pastrati toate nutrimentele preparatelor cu ajutorul gatitului la abur.
   
Folositi temporizatorul pentru un control deplin

Stim ca un minut poate transforma preparatul dintr-unul reusit, intr-unul nu prea reusit. De aceea, folositi cu incredere temporizatorul, iar acesta va va anunta cand mancarea este gata.

 

Caracteristici

 

Plita

Alimentare plita Pe gaz

Numar arzatoare 4

Aprindere electrica arzatoare Da

Inductie Nu

Arzator mare 1

Arzator mic 1

Arzator normal 2

 

Cuptor

Grill Da

Rotisor Nu

Alimentare cuptor Electric

Capacitate (l) 57

Iluminare cuptor Da

 

Accesorii

Capac Da

 

Specificatii tehnice

Culoare Alb

Protectie copii Nu

Duze pentru GPL Nu

Latime (cm) 50

Clasa de energie A

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      50
    • Grill
      Da
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.