Aragaz Gorenje EC5111WG, 4 arzatoare, electric, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aragaz Gorenje EC5111WG, 4 arzatoare, electric, alb de la Gorenje

BigSpace - capacitate mare a cuptorului

Datorita capacitatii de 65 de litri, cuptoarele Gorenje sunt printre cele mai voluminoase de pe piata; puteti pune in ele chiar si un curcan de 7 kg. Chiar daca sunt asa de mari, cuptoarele Gorenje sunt incadrate in clasa energetica A, incadrandu-se printre cele mai eficiente cuptoare existente. Sunt ideale pentru a prepara mai multe feluri de mancare deodata si pentru reuniuni familiale sau petreceri acasa!

 
AquaClean - simplu, curatare ocazionala

Datorită unui email special de calitate superioară, funcția AquaClean oferă un mod de curățare, a cavității cuptorului, mai eficient și ușor de utilizat. Tot ce este necesar este să se tournati o jumătate de litru de apă într-o tavă de copt și să se utilizati functia AquaClean după fiecare coacere. În doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe întreaga suprafață și pe tăvile de copt. Petele și grăsimea sunt înmuiate și pot fi șterse ușor cu o cârpă moale.

 
 
Caracteristici generale
 
Tip alimentare Electric
Tip plita Vitroceramica
Functii / Optiuni Spatiu depozitare, Usa compacta, Email SilverMatte, Protectie la butoane din constructie, Cuptor electric cu 4 functii, AquaClean
Tip cuptor Electric
 
Caracteristici plita
 
Putere zone de gatit 5800
Mod de alimentare plita Electric
Aprindere electrica Da
Dispozitiv de siguranta gaz plita Da
Indicator de caldura reziduala Da
 
Caracteristici cuptor
 
Clasa de eficienta energetica A
Mod de alimentare cuptor Electric
Timer Da
Grill Electric
Sistem de ventilare Nu
Autocuratare Abur
Iluminarea cuptor Da
Dispozitiv de siguranta gaz cuptor Nu
 
Caracteristici tehnice
 
Tensiune (V) 220-240
Informatii suplimentare
Gratar Nu
Compartiment stocare vase Nu

Altele
 
Dimensiuni (L x A x I cm) 50 x 60 x 85
Culoare Alb
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.