Aragaz Hansa FCMW56069, 4 Zone de gatit, Cuptor electric, Clasa A, 50 cm, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.232,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 45.18 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

2,00 / 1 review
Cod:

FCMW56069

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz Hansa FCMW56069, 4 Zone de gatit, Cuptor electric, Clasa A, 50 cm, Alb de la Hansa

Coacere uniforma
Gata cu produsele de patiserie coapte neuniform! Aceasta solutie pentru cuptoarele Hansa asigura circularea corespunzatoare a aerului in interiorul aparatului. Acum puteti prepara cantitati mari de produse de patiserie, avand siguranta ca acestea vor fi rumenite uniform.
 
Decongelare
Va este pofta de niste chiftele gustoase. Dar, mai intai, trebuie sa le decongelati. Nicio problema! Introduceti-le in cuptor si activati functia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastra puteti savura gustul lor delicios.
 
HeatControl
Aceasta functie va informeaza daca zona este fierbinte dupa ce ati indepartat vasul de gatit de pe plita. Pentru temperaturi de peste 60 °C, pe afisaj este prezentata litera „H”. La temperaturi cuprinse intre 45 °C si 60 °C, este afisata litera „h”. Sporiti gradul de siguranta in bucatarie!
 
Clasa de eficienta energetica A
Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienta energetica A. Aceasta presupune un consum de energie electrica mai redus.
 
Steam Cleaning
Datorita structurii deosebit de netede a smaltului, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie.
 
Email EasyClean
Cu siguranta, frecarea cuptorului nu este o placere pentru nimeni. Pentru a facilita curatarea acestuia, interiorul cuptoarelor cu microunde de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos si neted, care previne acumularea murdariei si grasimii. Acum, curatarea cuptorului este extrem de usoara. Faceti-va viata mai usoara! Nu mai pierdeti timpul curatand! Alegeti sa va petreceti timpul impreuna cu familia si prietenii sau facand ceea ce va pasioneaza.
 
Sistem de curatare usoara a usii
Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra.
 
Butoane standard
Butoanele elegante si ergonomice va permit sa mentineti curat panoul de comanda.
 
Iluminare standard
Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul cuptorului.
 
CoolDoor3
Desigur, probabil ca vi s-a intamplat dumneavoastra, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni sa va ardeti mainile prin atingerea accidentala a usii fierbinti a cuptorului. Insa acest lucru nu se va mai intampla daca optati sa va dotati bucataria cu un aragaz Hansa. Usa cuptorului este dotata cu 3 geamuri – geamul interior reflecta caldura, prevenind incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie a tuturor membrilor familiei dumneavoastra.
 
Capacitate XXL
O reuniune de familie. Doriti sa preparati reteta dumneavoastra speciala de friptura? Sau poate doriti sa preparati un meniu pentru aproximativ doisprezece musafiri? Aragazurile Hansa va ofera un cuptor cu capacitatea generoasa de 62 de litri.
 
Supapa de siguranta la stingerea flacarii
Stingerea accidentala a flacarii arzatorului ar putea reprezenta un real pericol. Totusi, acest lucru nu se intampla in cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapa speciala care intrerupe alimentarea cu gaz.
 
Autoaprindere integrata in buton
Uitati de chibrituri sau de brichetele incomode. Plitele cu gaz de la Hansa sunt dotate cu o functie de autoaprindere inovatoare care va permite sa aprindeti arzatorul printr-o singura rotire a butonului. Totul este usor si rapid. Iar daca, dintr-un anumit motiv, arzatorul se stinge, plita il reaprinde automat.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Alimentare plita Gaz
Alimentare cuptor Electric
Tip aprindere Electrica
Pozitionare panou comanda Frontala
Functii Supapa de siguranta Cuptor iluminat Oprire automata gaz
Continut pachet 1 x Aragaz
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE PLITA

Numar arzatoare 4
Arzator mare 1
Arzator mic 1
Arzator normal 2
Putere arzator mare 2.85 kW
Putere arzator mic 1 kW
Putere arzator normal 1.8 kW

SPECIFICATII TEHNICE CUPTOR

Numar cuptoare 1
Volum cuptor 62 l
Eficienta energetica cuptor Clasa A
Functii de gatire Coacere Dezghetare
Mod incalzire Incalzire sus-jos Incalzire de jos Incalzire de sus

DIMENSIUNI

Latime 50 cm
Adancime 60 cm
Inaltime 85 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      50
    • Culoare
      Alb

Opiniile clientilor despre Aragaz Hansa FCMW56069, 4 Zone de gatit, Cuptor electric, Clasa A, 50 cm, Alb

Rating general:
2
5
4
3
2 (1)
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cristian (Bucuresti) - Scor: 2/5 | acum 2 ani
Aragaz Hansa FCMW56069, 4 Zone de gatit, Cuptor electric, Clasa A, 50 cm, Alb

In descriere are latimea de 60 cm.In realitate are 49cm.Am asteptat 2 saptamani sa vina si l-am dat inapoi.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.