Aragaz Hansa FCCS56069, Plita vitroceramica, 4 zone de gatit, Electric, Grill, Clasa A, 50 cm, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aragaz Hansa FCCS56069, Plita vitroceramica, 4 zone de gatit, Electric, Grill, Clasa A, 50 cm, Inox de la Hansa

  • Steam Cleaning

    Steam Cleaning

    Datorită structurii deosebit de netede a suprafeţei emailate, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

  • Cool front (3 geamuri)

    Cool front (3 geamuri)

    V-aţi ars mâinile accidental atingând uşa fierbinte a cuptorului? Acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

  • HeatControl

    HeatControl

    Această funcţie vă informează dacă zona este fierbinte după ce aţi îndepărtat vasul de gătit de pe plită. Pentru temperaturi de peste 60 °C, pe afişaj este prezentată litera „H”. La temperaturi cuprinse între 45 °C şi 60 °C, este afişată litera „h”. Sporiţi gradul de siguranţă în bucătărie!

  • Preîncălzire în 4 minute

    Preîncălzire în 4 minute

    Sunteţi în permanenţă pe fugă şi nu aveţi timp pentru nimic? Această funcţie preîncălzeşte rapid cuptorul la temperatura dorită. Prin activarea rezistenţei circulare şi a celei din partea inferioară sau a supergrillului şi ventilatorului, puteţi utiliza puterea completă a cuptorului pentru a-l încălzi rapid. Cuptorul poate fi pornit cu puţin timp înainte de a introduce alimentele în interiorul său, asigurându-vă astfel că preparatele vor fi gata la timp!

  • Decongelare

    Decongelare

    Vă este poftă de nişte chiftele gustoase. Dar, mai întâi, trebuie să le decongelaţi. Nicio problemă! Introduceţi-le în cuptor şi activaţi funcţia de decongelare. Chiftelele vor fi gata imediat, iar dumneavoastră veţi putea savura gustul lor delicios.

  • Sistem de curăţare uşoară a uşii

    Sistem de curăţare uşoară a uşii

    Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

  • Clasa de eficienţă energetică A

    Clasa de eficienţă energetică A

    Nimănui nu-i face plăcere să plătească factura la electricitate. Compania Hansa se gândeşte la bugetul unei familii şi la mediul înconjurător, motiv pentru care aragazurile Hansa prezintă soluţii pentru un consum redus de energie şi înregistrarea unor facturi mici la electricitate. Aragazurile Hansa sunt eficiente în totalitate!



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Vitroceramica
Alimentare plita Electric
Alimentare cuptor Electric
Pozitionare panou comanda Frontala
Material Ceramica Otel emailat
Functii Iluminare interioara Ventilator integrat
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE PLITA

Numar arzatoare 4
Putere arzator mare 1.7 kW
Putere arzator normal 1.2 kW

SPECIFICATII TEHNICE CUPTOR

Numar cuptoare 1
Volum cuptor 62 l
Eficienta energetica cuptor Clasa A
Functii de gatire Grill Coacere Dezghetare Preincalzire
Mod incalzire Incalzire rapida Incalzire sus-jos Incalzire de jos Incalzire de sus

DIMENSIUNI

Latime 50 cm
Adancime 60 cm
Inaltime 85 cm
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
    • Latime (cm)
      50
    • Grill
      da
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Aprindere electrica cuptor
      da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.