Hansa Aragaz mixt FCMX69205, 4 arzatoare gaz, cuptor electric, grill, rotisor, clasa A, inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz mixt FCMX69205, 4 arzatoare gaz, cuptor electric, grill, rotisor, clasa A, inox de la Hansa

Programator Ts


Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor.

Gratare din fronta stabile


Gratarele din fonta robuste, stabile si foarte usor de curatat asigura utilizarea confortabila si in siguranta.

Supapa de siguranta


Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta.

Aprindere electronica de la buton


Aceasta solutie inovatoare asigura intotdeauna aprinderea fara efort, imediata si eficienta a arzatoarelor. Daca se intampla ca flacara sa se stinga accidental, plita o reaprinde automat.

Rotisor electric


Un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare).

Convectie aer fierbinte 3D


In jurul ventilatorului este amplasata o rezistenta circulara mascata. Noua functie de convectie a aerului fierbinte 3D asigura o distributie optimizata a caldurii si circulatia constanta a aerului fierbinte, nemaiformandu-se astfel zone fierbinti.

Preincalzire rapida


Puteti utiliza aceasta functie pentru atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt interval de timp posibil. Cuptorul se incalzeste la o temperatura de 150 °C in decurs de 4 minute, adica cu 20% mai rapid decat intervalul standard de incalzire. Acum va puteti concentra atentia asupra gatitului, fara a mai astepta incalzirea cuptorului la temperatura necesara. Incalzirea preparatelor este, de asemenea, mai usoara si mai rapida.

Decongelare


Aceasta este o functie speciala, ideala pentru decongelarea unei multitudini de alimente, precum carnea, pestele, painea si prajiturile. Oricand la indemana.

Grill


Aceasta functie este o solutie deosebit de eficienta pentru persoanele care prefera alimentele preparate la grill, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.

Sertar pentru depozitarea vaselor de dimensiuni mari


Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai usor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire.

Retete pe usa


Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare.

Capacitate XXL


Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 65 de litri, a fost conceputa pentru a fi cat mai incapatoare posibil, astfel incat dumneavoastra sa puteti introduce cu usurinta vase de dimensiuni diferite si pentru a se facilita curatarea acesteia.

Sticla reflexiva


Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

Suprafata emailata usor de curatat


Suprafata neteda speciala faciliteaza curatarea interiorului cuptorului, ceea ce inseamna ca urmele de alimente varsate pot fi indepartate intr-o clipa.

DATE TEHNICE

Inaltime 85 cm
Latime 60 cm
Adancime 60 cm
Tip de plita: Plita din sticla termorezistenta cu gaz
Culoare Inox
Clasa energetica A
Suprafata plitei Ceramica
Capacitate cuptor 62 l
Puterea totala 3,1 kW
Rezistenta superioara 900 W
Rezistenta inferioara 1100 W
Rezistenta circulara 2000 W
Supergrill 2000 W

FUNCTIONALITATE

Tip de cuptor: multifunctional
Numar de moduri de preparare: 10
Preincalzire rapida

ECHIPAMENT

Programator Ts
Retete pe usa
Sertar pe ghidaje cu role
Suporturi stabile din fonta pentru vasele de gatit
Decongelare
Sticla reflexiva
Autoaprindere integrata in buton
Supapa de siguranta la stingerea flacarii
Email usor de curatat
Rotisor
Numar de tavi pentru copt: 2
Raft pentru deshidratare
Ventilatie cu aer cald
Supergrill
Parte frontala: usa cu geam triplu-stratificat

ZONE DE INCALZIRE

Arzator auxiliar cu diametrul de 4,0 cm (1 kW)
Arzator standard cu diametrul de 6,5 cm, 1,8 kW
Arzator mare cu diametrul de 9,0 cm (2,8 kW)

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Latime (cm)
      60
    • Grill
      Da
    • Rotisor
      Da
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.