Aragaz camping MPM SMILE-KN-02/1K, 2 ochiuri, 3,9 kW, 285 g / h, G30-37 mbar, emailat, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aragaz camping MPM SMILE-KN-02/1K, 2 ochiuri, 3,9 kW, 285 g / h, G30-37 mbar, emailat, alb de la MPM

SMILE-KN-02 / 1KB este solutia perfecta pentru toate tipurile de excursii in aer liber sau camping. Datorita designului sau convenabil, dimensiunii compacte si greutatii reduse, il puteti duce cu usurinta intr-un teren de gradina, peste sau terasa.


 

Aspect clasic

SMILE-KN-02 / 1KB este un aragaz practic pe gaz. Carcasa emailata va asigura un aspect perfect timp de multi ani. Dimensiunile reduse va vor permite sa economisiti spatiu in bucatarie sau sa utilizati dispozitivul ca dispozitiv suplimentar in caz de urgenta sau ca ajutor in organizarea unor petreceri mai mari de familie.


 

Arzatoare cu gaz

Arzatoarele cu reglare mare a flacarii va vor permite sa alegeti puterea potrivita pentru prepararea vaselor selectate. Fiecare dintre arzatoare are o reglare separata si lina. Aragazul cu gaz SMILE-KN-02 / 1KB are capac, datorita caruia puteti transporta dispozitivul fara teama de deteriorare.


Caracteristici generale:

Carcasa emailata;

Grilaj emailat;

Capacele arzatorului emailate;

Functioneaza cu gaz imbuteliat G30-37 mbar;

Caracteristici tehnice:

Greutate: 4,6 kg;

Dimensiuni (L x I x A): 590 x 90 x 355 mm;

putere totala: 3,9 kW;

consum de gaz: 285 g / h;

Puterea arzatoarelor:

Normal - 2,3 kW

Auxiliar - 1,6 kW

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Alimentare Plita
      Gaz
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.