Smeg Masina de gatit Coloniale CO68CMP9, 4 zone, cuptor electric, crem/alama

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de gatit Coloniale CO68CMP9, 4 zone, cuptor electric, crem/alama de la Smeg

O pasiune pentru gatit merita un aragaz cu prestanta care sa imbine armonios utilitatea si stilul.Inspirati de masinile de gatit a marilor bucatari,Smeg ofera o combinatie perfecta intre designul elegant si performanta inalta usor de utilizat cu consum minim.
Smeg ofera masini de gatit de diferite dimensiuni, culori, stiluri si performante garantand potrivirea acestora in orice bucatarie.
Combinatia intre plitele si cuptoarele Smeg sunt importante si de aceea au fost rational concepute.
 
Caracteristici generale
 
Tip: Unitate de gatit electrica
Finisaj suprafata: Sticla ceramica/inox
Culoare: Crem
Butoane: Alama cu rotatie
Dimensiune: 60 cm latime
Dimensiuni(lxLxh): 600x600x900 mm
 
Plita

Tip: Plita electrica
Numar arzatoare: 4 Hi-Light
Zone de gatit: stanga fata: Ø 212 mm - 0.7/1.4 kW
                      stanga spate: Ø 182 mm -  1.8 kW
                      dreapta fata: Ø 147 mm - 1.2 kW
                      dreapta spate: Ø 182 mm - 1.8 kW
Indicator: Caldura reziduala
Sistem protectie supraincalzire
 
Cuptor

Tip: Cuptor electric
Clasa energetica: A
Nr.programe: 9
Volum util: 68 l
Usa cuptor: 2 straturi sticla detasabila
Gratar: Electric
Programator: Ceas analogic
Timer: Oprire automata
Sistem de racire: Tangential
Curatare: Cu aburi
Sertar depozitare: Sub cuptor cu panou frontal pliabil
 
Cuptor

1.Rezistenta inferioara si superioara
-aceasta functie este cunoscuta ca metoda traditionala si este potrivita pentru felurile de mancare care necesita temperaturi mai blande, ca de exemplu coacerea.Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la temperatura dorita.Cele mai bune rezultate se obtin daca se introduce in cuptor un singur vas si se plaseaza in mijlocul acestuia.(ex.:prajituri).
 
2.Grill
-aceasta functie este recomandata pentru gatirea rapida si rumenirea mancarii.Cele mai bune rezultate se obtin daca pentru vasele mici se folosesc nivelele de sus si pentru vasele mari cele de jos.Gatitul folosind acasta metoda ar trebui facuta cu usa inchisa.(ex:cotlet,carnati)
 
3.Rezistenta inferioara
-aceasta functie este ideala pentru mancarurile care necesita temperaturi doar la baza,fara a rumeni partea de sus.Este recomandata pentru gatirea la temperaturi mici a tocanitelor si mancarurilor cu sos.(ex:pizza,placinta).
 
4.Circulatie+rezistenta superioara+rezistenta inferioara
-aceasta functie se obtine prin utilizarea ventilatorului impreuna cu cele 2 rezistente(inferioara si superioara) asigurand o gatire rapida si eficienta pe mai multe nivele.Ideal pentru friptura deoarece necesita o gatire desavarsita.Mirosurile si aromele nu se transfera cand se foloseste aceasta functie.Aceasta functie ofera rezultate similare ca si gatirea la rotisor, miscand aerul in jurul mancarii, in loc ca aceasta sa fie rotita, astfel se poate introduce in cuptor orice vas indiferent de forma si marime.(ex:friptura)
 
5.''Fulg de zapada''
-aceasta functie nu este pentru gatit.Prin setarea acestei functii, nici o incalzire nu este posibila chiar daca se actioneaza termostatul.
 
6.Ventilator+grill
-aceasta functie trebuie utilizata doar cu usa inchisa.Ventilatorul reduce din caldura feroce a grillului, oferind o metoda excelenta pentru a prepara grill, o gama larga de mancaruri cum ar fi: cotlete, fripturi, carnati etc. fara a roti mancarea in timpul prepararii.Aceasta metoda ofera rezultate bune, reducand durata gatirii si rumenind preparatele in mod egal pe toate partile.Recomandate a fi folosite sunt primele 2 nivele de sus.Nivelele de jos pot fi utilizate pentru a tine mancarea calda in acelasi timp cu gatirea alteia.
 
7.Circulatie
-aceasta functie este o combinatie intre ventilator si elementele circulare de inclazire din jur, asigurand o distributie uniforma a caldurii, fara a lasa zone reci.Aceasta functie genereaza multe beneficii: nu este necesar preincalzirea cuptorului daca timpul de preparare este mai mare de 20 minute; aromele nu se transfera de la o mancare la alta, in cazul gatirii mai multor preparate simultan; consumul de energie este mai scazut; gateste cu 10% mai repede decat un cuptor normal.Aceasta functie poate fi utilizata pentru prepararea oricarui fel de mancare, in mod special in prepararea mancarurilor pentru copii.
 
8.Vapori de curatare
-aceasta functie face curatarea cuptorului mai usoara datorita utilizarii aburului.
 
9.Grill la jumatate
-aceasta functie genereaza caldura doar in centrul elementului, deci este ideala pentru cantitati mici.
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.