Cum Cumpar? - Badabum.ro

1.Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati pe categoriile de produse. 
Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati butonul "ADAUGA IN COS".

2. Cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea produselor in cos, puteti accesa pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. 

3. Detaliile de livrare si comanda in Maxim 30 de secunde!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, dupa ce apasati pe butonul "Trimite comanda" de sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 30 secunde.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Lanseaza comanda".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "CONFIRMA COMANDA".

 

Achizitii corporate

S.C. Electronic World S.R.L. are un departament specializat si autorizat sa negocieze derularea contractelor de achizitii corporate, achizitii publice, participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii, indiferent de dimensiunea acestora.

Datorita parteneriatelor semnate cu toti producatorii si distribuitorii autorizati, si totodata a experientei de peste 15 ani a personalului specializat, suntem increzatori ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

Pentru oferte speciale va rugam sa contactati direct acest departament:

Contact:
S.C. Electronic World S.R.L.

E-Mail: office@badabum.ro

Tel: 0372.88.77.22

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.01.2022