Despre noi - Badabum.ro

Suntem o echipa profesionista, cu o experienta de peste 10 ani in comertul electronic, al carei scop a fost inca de la inceput crearea unei companii cu capital romanesc 100%, care sa se adreseze nevoilor si asteptarilor de pe piata locala, aplicand cele mai inalte standarde.

     Satisfactia deplina a clientilor este cel mai inalt ideal al echipei nostre. De aceea, fiecare actiune a fiecarui angajat, din fiecare departament, este orientata astfel incat sa ne indeplinim misiunea.  

     Suntem in serviciul clientilor – cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi rezonabile, contribuind astfel la prosperitatea si fericirea dumneavoastra.

     Muncim in echipa pentru dumneavoastra – ne-am unit capacitatile, priceperea si experienta pentru a indeplini obiectivele comune.

     Depunem efort neobosit pentru progres – permanent cautam sa oferim cele mai bune solutii, servicii si tehnologii de achizitie astfel incat sa imbunatatim experienta dumneavoastra ori de cate ori apelati la serviciile noastre.

     Credem in Cinste si Corectitudine – in fiecare tranzactie, in fiecare problema, in toate proiectele de afaceri si luam mereu hotarari, fara prejudecati, proactive si corecte.

     Apreciem Curtoazia si Modestia – si de aceea respectam drepturile, nevoile si asteptarile dumneavoastra si incercam permanent sa gasim solutii in avantajul dumneavoastra.

     Echipa Badabum.ro este formata exclusiv din profesionisti cu experienta dovedita! Managementul companiei este asigurat de catre specialisti ce au activat sau au condus la cel mai inalt nivel companii nationale sau multinationale de top prezente in Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

     Echipa de suport on-line sau telefonic (call center), va poate asista argumentat in alegerea corecta a produselor de care aveti nevoie. Fiecare din ei are o experienta specializata in acest sens, de peste 5 ani, dobandita in cele mai mari magazine clasice, cu traditie : Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo.

Achizitii corporate

S.C. Electronic World S.R.L. are un departament specializat si autorizat sa negocieze derularea contractelor de achizitii corporate, achizitii publice, participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii, indiferent de dimensiunea acestora.

Datorita parteneriatelor semnate cu toti producatorii si distribuitorii autorizati, si totodata a experientei de peste 15 ani a personalului specializat, suntem increzatori ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

Pentru oferte speciale va rugam sa contactati direct acest departament:

Contact:
S.C. Electronic World S.R.L.

office@badabum.ro  / 0372.88.77.22

 

Date Comerciale:

SC ELECTRONIC WORLD SRL, J40 / 4364 / 2007, RO 21255775

Adresa punct de lucru: Bucuresti, Sector 1, Soseaua Chitilei Nr. 431C, Corp B1

Adresa sediu social: Bucuresti, Sector 1, Soseaua Chitilei Nr. 431C, Corp B1

Cont: RO90PIRB4262780498001000

Banca: FIRST BANK

Magazin:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata, Duminica: Inchis

Preluare comenzi telefonice:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata, Duminica: Inchis

Procesare comenzi online:

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata, Duminica: Inchis

Comenzile inregistrate Sambata si Duminica vor fi procesate in cursul zilei de Luni

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.03.2023