Termometru auricular Braun Thermoscan 7 Age precision

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Termometru auricular Braun Thermoscan 7 Age precision de la Braun

ThermoScan® 7 este termometrul auricular de la Braun cu cea mai mare acuratete, datorita varfului pre-incalzit si al sistemului de pozitionare ExacTemp®.

 

• Senzor cu unghi larg de citire pentru precizie profesionala, inclusiv la nou-nascuti;

• Poate fi folosit pentru sugari, copii si adulti. Varful termometrului este preincalzit;

• Functia de lumina de noapte ajuta la masurarea temperaturii si atunci cand este intuneric in camera;

• Memoreaza ultimele 9 masuratori.

 

Studiu de validare a punctelor de diferentiere a febrei, in functie de varsta, utilizand termometrul Braun IRT6520. Investigatie clinica proprietate a Helen of Troy, raport nr. CP-THR11-01. 2016.

 

Afisajul Age Precision® se coloreaza diferit, in functie de interpretarea valorii temperaturii. Studiile clinice au aratat ca definitia febrei se schimba pe masura ce nou-nascutul devine copil, apoi adult.* Apasati butonul Age Precision® pentru a selecta varsta persoanei careia i se va masura temperatura. Afisajul care se coloreaza diferit in verde, galben sau rosu va va ajuta sa interpretati corect rezultatul masuratorii. 

*Herzog L., Phillips S. Addressing COncerns About Fever. Clinical Pediatrics, 2011; 50(#5): 383-390.

 

Pachetul contine: termometru auricular Braun ThermoScan® 7, cutie de protectie cu loc de depozitare igienica a capacelor, 21 capace igienice de unica folosinta, 2 baterii AA LR6 1,5 volti.

 

Inlocuiti intotdeauna capacele de unica folosinta pentru a mentine igiena si a evita contaminarea incrucisata. A se utiliza impreuna cu Braun - Set Capace igienice de unica folosinta (LF40).

 

Dispozitiv medical clasa IIa. Inainte de utilizare, cititi cu atentie instructiunile de utilizare! 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.