Aspirator pentru cenusa Einhell TC-AV 1718 D, 1200 W, 18lL calacitate vas, 170 mbar putere aspirare, 36 mm diametru furtun

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
335,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

2351661

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator pentru cenusa Einhell TC-AV 1718 D, 1200 W, 18lL calacitate vas, 170 mbar putere aspirare, 36 mm diametru furtun de la Einhell

DESCRIERE


Aspiratorul de cenusa Einhell TC-AV 1718 D este un aspirator universal pentru aplicatii casnice si bricolaj. Indiferent daca cenusa racita trebuie eliminata din semineu sau arzatorul de lemne sau daca gratarul rezident are o curatare de primavara, aspiratorul de cenusa nu cunoaste limite! Recipientul de colectare de 18 litri isi dovedeste rezistenta in timpul utilizarii indelungate. Puterea maxima de aspirare este de 170 mbar. Manerul practic de transport permite transportul usor. Cu furtunul de aspiratie lung de un metru (diametru 36 mm), fiecare unghi poate fi curatat cu usurinta. Datorita filtrului plisat, praful fin de cenusa nu au nicio sansa. Un prefiltru suplimentar asigura o filtrare si mai buna si, de asemenea, previne infundarea rapida a filtrului plisat. Recipientul pentru cenusa poate fi golit cu usurinta datorita incuietorilor cu eliberare rapida. Cablul de alimentare este depozitat simplu si convenabil cu o inchidere Velcro. Functia de suflare poate fi utilizata si atunci cand furtunul este conectat la orificiul de evacuare a aerului. Livrarea include furtunul de aspiratie armat cu metal si teava de aspiratie din aluminiu.

Aspiratorul de cenusa Einhell TC-AV 1718 D aspira cenusa racita din seminee, arzatoare pe lemne si gratare. Recipientul mare de colectare de 18 litri si manerul practic de transport fac confortabile utilizarile si mai lungi. Datorita filtrului plisat, praful fin de cenusa nu are nici o sansa. Un prefiltru suplimentar asigura o filtrare si mai buna si, de asemenea, previne infundarea rapida a filtrului plisat. Recipientul pentru cenusa poate fi golit cu usurinta datorita incuietorilor cu eliberare rapida. Cablul de alimentare este depozitat cu o prindere cu velcro. Functia de suflare poate fi utilizata si atunci cand furtunul este conectat la orificiul de evacuare a aerului. Livrarea include furtunul de aspiratie armat cu metal si teava de aspiratie din aluminiu.

DATE TEHNICE


Alimentare 220-240 V | 50/60 Hz
Putere 1200 W
Putere aspirare max. 170 mbar
Capacitate vas 18 L
Lungime furtun aspirare 100 cm
Diametru furtun aspirare 36 mm

CARACTERISTICI


Recipientul de colectare de 18 litri permite o utilizare indelungata
Maner de transport practic pentru transport usor
Filtru plisat pentru praf fin si cenusa
Prefiltrul suplimentar asigura o filtrare mai buna
Prefiltrul previne infundarea rapida a filtrului plisat
Functie suflare prin conectarea furtunului la orificiul de evacuare a aerului
Golirea usoara a recipientului, datorita incuietorilor rapide
Depozitare practica a cablului de alimentare cu brida de cablu Velcro
Furtun de aspirare armat cu metal si tub de aluminiu.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.