Suflanta pentru frunze pe acumulator Einhell Power X-Change GP-LB 18/200 Li E-Solo, 18 V, motor Brushless, 200 km/h viteza flux aer, 670 mc/h debit aer, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
463,68 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3433555

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Suflanta pentru frunze pe acumulator Einhell Power X-Change GP-LB 18/200 Li E-Solo, 18 V, motor Brushless, 200 km/h viteza flux aer, 670 mc/h debit aer, fara acumulator/incarcator de la Einhell

Informatii despre produs GP-LB 18/200 Li E-Solo

  • Power X-Change - Suflanta de frunze fara fir GP-LB 18/200 Li E-Solo face parte din familia Einhell Power X-Change, in care acumulatorii, incarcatoarele si dispozitivele de sistem pot fi combinate in mod flexibil.
  • PurePOWER fara perii - Motorul fara perii puternic si cu intretinere redusa asigura o performanta maxima cu o durata de functionare mai lunga in comparatie cu motoarele conventionale cu perii de carbon.
  • Performanta ridicata - Comutatorul turbo integrat si tehnologia rotorului axial asigura un debit ridicat (max. 670 m³/h) si o performanta optima.
  • Controlul puterii - Cu ajutorul controlului vitezei si al afisajului LED practic, puterea de suflare si viteza aerului pot fi ajustate pana la un maxim de 200 km/h.
  • Ergonomic - Aparatul de suflat frunze de 2,2 kg, alimentat cu acumulatori, se afla in permanenta confortabil in mana datorita manerului echilibrat cu maner moale.
  • Depozitare optima - Cu ajutorul suportului de perete integrat si a tubului de suflare demontabil si detasabil, suflanta de frunze poate fi depozitata cu usurinta.
  • Livrare fara acumulator - Suflanta de frunze fara fir GP-LB 18/200 Li E-Solo este livrata fara acumulatori Power X-Change si fara incarcator. Acestea sunt disponibile separat.

Functie turbo integrata

Pentru a indeparta fara probleme chiar si frunzele umede, suflatorul de frunze alimentat cu acumulatori atinge puterea maxima de suflare cu ajutorul functiei turbo.

 

Maner ergonomic cu Softgrip

Datorita manerului echilibrat ergonomic, suflatorul de frunze fara fir ramane echilibrat in mod independent si sta bine in mana.

 

Suport de perete practic

Suflanta de frunze cu acumulator economiseste spatiu si este usor de depozitat datorita suportului de perete integrat.

 

Performanta optima

Tehnologia rotorului axial asigura o performanta optima in orice moment, chiar si in timpul operatiunilor de lunga durata.

 

Teava de suflat divizibila

Teava de suflat demontabila este potrivita pentru o utilizare universala in casa si in gradina.

 

Inel metalic robust

Inelul metalic robust de la capatul tubului de suflat protejeaza impotriva deteriorarii si faciliteaza desprinderea frunzelor umede de pe sol.

 

Putere reglabila

Puterea si viteza aerului pot fi ajustate in orice moment prin intermediul sistemului electronic de viteza cu un panou cu LED-uri clare.

 

Suport de perete practic

Suflanta de frunze cu acumulator economiseste spatiu si este usor de depozitat datorita suportului de perete integrat.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Suflanta
Tip motor Electric
Tip alimentare Acumulator
Functii Acumulator
Material Plastic Metal
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 18 V
Nivel zgomot 107 dB
Debit aer 670 m³/h
Viteza aer 200 km/h

DIMENSIUNI

Lungime 500 mm
Latime 273 mm
Inaltime 205 mm
Greutate 2.16 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.