Suflanta/aspirator gradina Skil 0796, cu functie de tocare, 3000 W, debit aer 13 mc/h, sac 45 L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Suflanta/aspirator gradina Skil 0796, cu functie de tocare, 3000 W, debit aer 13 mc/h, sac 45 L de la skil

Curatarea fara efort a reziduurilor din gradina
Suflanta/aspiratorul de gradina Skil 0796 este o suflanta si aspirator practic, 2 in 1, cu functie de tocare. Datorita motorului de 3000 W, puteti curati rapid gradina urbana de frunze si de alte reziduuri. Un comutator mare permite schimbarea instanta intre functiile de suflanta in aspirare si invers. Tocatorul incorporat toceste reziduurile, care sunt colectate intr-un sac rezistent, de 45 de litri. Multumita constructiei „Easy Storage“, folosita excluziv de Skil, aceasta suflanta/aspirator de gradina necesita un spatiu minim de depozitare dupa terminarea lucrului.

Flux puternic de aer, atat pentru suflanta, cat si pentru aspirator
Aceasta suflanta/aspirator de gradina are un motor puternic cu care curata fara efort frunzele cazute si alte reziduuri din gradina, cu jetul de aer de 150 -270 km/h, respectiv cu volumul de aspirare de 13 m3 pe minut. Fluxul de aer reglabil asigura controlul deplin asupra lucrarii. Dupa ce ati adunat toate frunzele din gradina intr-o gramada cu ajutorul suflantei, puteti utiliza functia de aspirare pentru a curata gramada. Nu aveti nevoie de nimic special sa convertiti aceasta suflanta/aspirator de gradina din suflanta intr-un aspirator – trebuie sa actionati un comutator. Tocatorul incorporat in Skil 0796 reduce volumul reziduurile la o zecime din volumul original, pentru debarasare compacta si convenabila.

Manevrabilitate excelenta pentru gradinile urbane
Pentru manevrare simpla prin gradina, suflanta/aspiratorul de gradina Skil 0796 este echipata cu o roata unica, pivotanta, in fata. Astfel se exclude ridicarea si rotirea greoaie, iar lucrul in jurul obiectelor din gradina nu a fost nicicand mai simplu. Doua manere ergonomice si o curea pentru umar asigura confortul optim de lucru si cresc mobilitatea.

Solutie convenabila „Easy Storage“
Aceasta unealta face parte din „Urban Series“, gama Skil de unelte de gradinarit confortabile si economice. Toate uneltele „Urban Series“ beneficiaza de solutia excluziva „Easy Storage“ a firmei Skil, ceea ce inseamna ca dupa terminarea lucrului, acestea se pot depozita foarte convenabil, necesitand un spatiu minim. Aceasta suflanta/aspirator de gradina este furnizata impreuna cu o sina „Easy Storage“, facilitand agatarea uneltei pe perete.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator frunze Suflanta
Tip motor Electric
Tip alimentare La retea
Functii Easy Storage
Material Plastic
Culoare Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 3000 W
Tensiune alimentare 230 V
Volum cos colector 45 l
Debit aer 13 m³/h
Viteza aer 270 km/h

DIMENSIUNI

Greutate 3.3 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.