Aspirator Amica VM 9012 Joran Turbo, Baterie Li-Ion, Vertical 2 in 1, 350 W, Iluminare LED perie, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator Amica VM 9012 Joran Turbo, Baterie Li-Ion, Vertical 2 in 1, 350 W, Iluminare LED perie, Negru de la Amica

Aspirator 2 in 1
Aspirator de mana si aspirator vertical intr-un singur dispozitiv, pentru un confort sporit la curatenie. Dispozitivul va permite sa curatati cu usurinta colturile greu accesibile. Datorita tubului detasabil, aveti optiunea de a aspira masina sau canapeaua din sufragerie.

Lucrul fara fir
O baterie puternica litiu-ion va va permite sa curatati convenabil, fara a fi nevoie sa conectati aspiratorul la priza. Avantajul bateriei este ca aveti posibilitatea sa ajungeti in locuri unde nu ati fi ajuns daca aveati conectat cablul, cum ar fi o masina, scari sau chiar tavan!

Filtru HEPA
Exista printre voi persoane sau copii mici alergici? In sfarsit aspirarea nu va fi asociata cu „nori” de polen, acarieni si aer cu praf! Un filtru special din interiorul aspiratorului curata aerul evacuat de impuritati – chiar si de impuritatile cauzate de functionarea motorului in sine. Aceasta este solutia perfecta pentru cei care doresc sa aiba o casa cu adevarat curata! Apartament curat, aer curat!

Timp maxim de lucru
60 de minute - aceasta este timpul exact de functionare pe care il poti obtine cu noul aspirator la capacitatea 100% de incarcare a bateriei. Chiar si o casa mare poate fi aspirata cu succes si fara emotii.

Control electronic al puterii

Prea putina putere de aspirare sau prea mult consum de energie pentru nevoile dvs.? Reglati cu usurinta puterea de aspirare a aspiratorului in functie de tipul de suprafata de curatat! Controlul electronic al puterii va va permite nu numai sa aspirati mai eficient si mai temeinic diferite tipuri de suprafete, dar si sa economisiti curent la factura de energie!

Ultra usor
Acum curatenia nu va mai fi o „povara” si va deveni literalmente o activitate usoara si placuta! Datorita reducerii la minimum a plasticului din carcasa si utilizarii unui material usor, aspiratorul dvs. este la indemana. Deplasarea cu el prin apartament si aspirarea locurilor mai putin accesibile se va face fara nicio dificultate. Nu va mai carati cu echipament greu prin casa!

Functionalitate:


SuperSilent
Control electronic al puterii
Super usor
Protectie la supraincalzire
Maner si butoane ergonomice

Iluminare led a periei electrice
 

Specificatii:


Filtru: HEPA12
Motor: fara perii
Duza pentru canapea
Suport perete pentru aspirator si accesorii
Filtru suplimentar motor
Duza ingusta
Duza pentru carti
Perie electrica
Incarcator

Date tehnice:


Culoarea carcasei: Negru
Tip de aspirator: Fara fir
Mod de operare: 10min / 20min / eco 50min
Putere nominala (W): 350
Timp de functionare la putere maxima: 10 minute
Timp maxim de lucru: 50 min
Tensiune: 25,2 V / 230 V
Timp de incarcare a bateriei: 4 - 6h
Alimentare suplimentara in peria electrica (W): 10
Capacitate sac / rezervor sistem Cyclone: 0,6 l
Lungimea tubului telescopic: 64 cm
Nivel zgomot: 82 dB
Inaltime: 1104 mm
Latime: 244 mm
Adancime: 228 mm
Greutate neta: 2,8 kg
Greutate bruta: 4,73 kg

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.