Aspirator fara sac Amica AKMAN VM 4012, 800 W, 1.5 l, afisaj LED, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator fara sac Amica AKMAN VM 4012, 800 W, 1.5 l, afisaj LED, Negru de la Amica

Filtru HEPA
Exista printre voi persoane sau copii mici alergici? In sfarsit aspirarea nu va fi asociata cu „nori” de polen, acarieni si aer cu praf! Un filtru special din interiorul aspiratorului curata aerul evacuat de impuritati – chiar si de impuritatile cauzate de functionarea motorului in sine. Aceasta este solutia perfecta pentru cei care doresc sa aiba o casa cu adevarat curata! Apartament curat, aer curat!

Afisaj LED
Puteti verifica in orice moment puterea motorului. Un afisaj LED modern si clar afiseaza patru pictograme care arata ce program ruleaza. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti regla puterea de curatare potrivita pentru perdele, canapele, covoare sau parchet.

Reglare mecanica a puterii de aspirare
Va permite sa reduceti rapid puterea de aspiratie in caz de urgenta, de exemplu atunci cand un obiect mare, cum ar fi un ziar sau o punga de plastic, este tras inauntru.

Perie turbo
Aspirati, aspirati si... continuati cu aspiratul, dar parul si scamele nu dispar de pe covor? Peria turbo, conceputa pentru iubitorii de animale de companie, este echipata cu o rola speciala, rotativa, antrenata de un curent de aer. Peria turbo creste puterea de aspiratie pentru a facilita colectarea eficienta a murdariei de pe covoare si mochete. Veti curata parul si scamele de pe covoare mai repede, mai usor si mai distractiv! Aspirare mai eficienta in mai putin timp!

Perie de parchet
Ai un parchet atat de frumos... care s-a zgariat din nou in timp ce-l aspirai?! Nu vei mai zgaria podelele laminate, gresia sau piatra! O perie moale special conceputa cu peri sintetici lungi nu zgarie parchetul si va maximiza si va prelungi durata de viata a acestuia. Aspirati suprafetele dure simplu, eficient si... fara a le deteriora!

Control electronic al puterii
Prea putina putere de aspirare sau prea mult consum de energie pentru nevoile dvs.? Reglati cu usurinta puterea de aspirare a aspiratorului in functie de tipul de suprafata de curatat! Controlul electronic al puterii va va permite nu numai sa aspirati mai eficient si mai temeinic diferite tipuri de suprafete, dar si sa economisiti curent la factura de energie!

Functionalitate:


SuperSilent
Control electronic al puterii
Afisaj Led
Reglarea mecanica a puterii de aspiratie din manerul furtunului
Roti moi, silentioase
Protectie la supraincalzire
Sistem de depozitare la orizontala sau verticala
Roluire automata pt cablu

Specificatii:


Filtru suplimentar motor
Filtru Hepa 12
Perie Turbo
Perie de parchet
Duza de aspirare pt carti
Duza spatii inguste
Perie de aspirare universala
Teava telescopica metalica

Date tehnice:


Tip de aspirator: Fara sac
Culoarea carcasei: Negru
Putere nominala (W): 800
Capacitate sac / rezervor sistem Cyclone: 1,5 l
Raza de lucru: 8 m
Lungimea cablului de alimentare: 500 cm
Lungimea tubului telescopic: 58-90 cm
Lungimea furtunului: 150 cm
Nivel zgomot: 79 dB
Inaltime : 240 mm
Latime: 265 mm
Adancime: 410 mm
Greutate neta: 4.5 kg
Consumul anual de energie: 28  kWh

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.