Annovi Blue Aspirator AR3970, Umed / Uscat, 3 motoare, 3150W, 70L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator AR3970, Umed / Uscat, 3 motoare, 3150W, 70L de la Annovi Blue

Aspiratorul solid și lichid Annovi Reverberi 3950 Light pro este produsul producătorului prin excelență, un coș cu 3 motoare care combină puterea, funcționalitatea și profesionalismul.
Cu un design modern și inovator, aspiratorul AR3970 este cazul celor care caută ceva profesionist și de încredere.
Echipat cu un cadru metalic de înaltă rezistență, acest coș poate fi golit cu ușurință, datorită tamburului său înclinabil, care face această operație ușoară și fără efort.
Proiectat și fabricat în Italia, reprezintă 100% MADE IN ITALY conform tuturor standardelor europene în vigoare, acest produs este înfrumusețat cu unele caracteristici, cum ar fi tamburul din oțel inoxidabil, plutitor pentru a opri aspirația atunci când tamburul este plin, balamale de cuplare / decuplare rapidă pentru curatarea simpla si rapida a filtrului si a cosului.
Suport pentru accesorii integrat. Cadru metalic de înaltă rezistență și cablu electric de 5 metri, lanț plasat sub coș pentru a evita descărcările electrice.
Datorită extensiilor furnizate și a tubului articulat, această mașină poate ajunge în orice punct al camerei, chiar și în cele mai ascunse colțuri.

Aspiratorul AR3970 este echipat cu un tambur de 70 litri, un debit de aer de 166,87 l / s și o depresiune de 19,6 Kpa, este ideal pentru îndepărtarea rapidă și precisă a murdăriei. Creează în spații interioare precum beciuri, mansarde și garaje .
Punctul forte al acestui aspirator se datorează celor 3 motoare montate în partea superioară. Garantează performanțe excelente și inegalabile.
Puterea sa maximă de 3750 Wmax asigură performanțe ridicate. Filtrarea dublă asigură și o protecție eficientă a motorului; în timp ce plutitorul special oprește automat aspirația când tamburul atinge capacitatea maximă.
Marked Light Pro, un simbol cu ​​care se disting cele mai bune produse pentru putere de curățare, performanță tehnică și ușurință în utilizare.
Motorul este poziționat în partea de sus și poate fi complet demontat. Datorită balamalelor de cuplare / decuplare, este extrem de ușor să goliți coșul și să curățați tamburul (care poate fi deplasat fără a transporta motorul cu dvs.), cuplat la motor este filtrul, care este, de asemenea, extrem de ușor de curățat.

Mâner special pentru înclinarea butoiului de basculare.

  • 2 roți pivotante, 2 roți fixe
  • Suport cablu cu fir electric 5 metri
  • butoi din otel inoxidabil

Comenzile de aprindere poziționate direct în partea de sus.

  • Tensiune: 230 V- 50/60 Hz
  • Greutate: 24 Kg
  • Capacitate tambur de colectare: 70 l
  • Debit maxim de aer: 166,7 l / s
  • Motor de aspirație: 3750 W
  • Depresie maximă: 19,6 kPa
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.