Matura electrica fara fir 2768 Ariete, reincarcabila, autonomie 40 de minute, capacitate 0.4L, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Matura electrica fara fir 2768 Ariete, reincarcabila, autonomie 40 de minute, capacitate 0.4L, Rosu de la Ariete

Mătura fără fir este o mătură electrică comodă, rapidă și ușor de utilizat, ideală pentru curățarea podelelor și a covoarelor. Măturătorul fără fir are o autonomie de peste 40 de minute și este capabil să ajungă la colțurile ascunse datorită unui cap pivotant. Utilizare casnică pe covor și podea tare, eficiență de curățare 99%, ideală pentru cenușă și praf mic, ușor de golit praful apăsând butonul de eliberare, cutie de praf detașabilă transparentă.

Model 2768

Baterie 7.2V, NI-MH, 800MAH

Timp de incarcare 6-8 ore

Timpul de lucru 40 min

Capacitatea coșului de praf 0,4 L

Putere de ieșire 8W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.