Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Autonomie pana la 60 min, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.233,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 45.22 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BCH625LTD

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Autonomie pana la 60 min, Negru de la Bosch

In sfarsit! Nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta cablului! Gata cu compromisurile in ceea ce priveste performanta! Primul aspirator fara cablu de la Bosch, cu aceeasi performanta de curatare ca cea a unui aspirator obisnuit. Motor LongLife pentru performante ridicate si durata indelungata de viata. Tehnologia litiu-ion de la Bosch: acumulatori reincarcabili, durabili si puternici, durata de functionare prelungita si timp de incarcare redus.

Timp de incarcare redus:
- 3 ore (acumulator incarcat 80%);
- 6 ore (acumulator incarcat 100%).

Rezultate excelente de curatare in profunzime a tuturor tipurilor de pardoseli datorita tehnologiei fara sac foarte eficiente si a periei de curatare de inalta putere pentru toate tipurile de pardoseli. Control pe baza de senzori: controlul performantei pe baza de senzori pentru un efort minim de curatare.

Semnalizare prin LED in cazul in care este necesara curatarea filtrului.

 

Tehnologie SensorBagless

Incredibil de puternica, incredibil de silentioasa. Fara sac de praf. Datorita sistemului de monitorizare a performantelor controlat prin senzori, aceasta tehnologie unica nu numai ca asigura un nivel remarcabil al performantelor de curatare, dar si mentine intretinerea la un nivel minim. Nu exista costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de inalta tehnologie, lavabile dureaza la fel de mult ca si aparatul si nu este nevoie sa cumperi saci de praf de schimb.

 

Perie AllFloor HighPower. Pentru toate tipurile de pardoseala

Peria motorizata AllFloor HighPower functioneaza la aproximativ 5000 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca obtine rezultate temeinice de curatare pe toate tipurile de pardoseala, precum parchet, covoare si chiar gresie.

 

Tehnologie litiu-ion de la Bosch

Tehnologia Litiu-Ion de la Bosch si-a demonstrat valoarea la Sculele Electrice si Bicicletele Electrice Bosch si este sinonima cu performanta ridicata si durata mare de functionare a bateriilor reincarcabile. Acestea se caracterizeaza prin timpi de functionare extra-lungi si timpi de incarcare scurti. Mai mult, acestea nu au nici un efect asupra memoriei.

 

Fara fir. Nivel maxim de flexibilitate

Practic fara limita de aspirare - independent de prizele de perete si extrem de flexibil datorita atasamentului de duza manevrabil. Aceasta permite aparatului sa aspire in mod sigur si fara efort in jurul mobilierului. Acesta ajunge pana in colturile ascunse de sub canapele, vitrine si dulapuri.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Baterie reincarcabila Da
Control pe maner Da
Derulator automat cablu Nu
Variator de putere Nu
Tip suprafata Multi-suprafete
Latime 28.5 cm
Inaltime 116 cm
Adancime 18.5 cm
Greutate 3 Kg
Culoare Negru


FILTRARE & ACCESORII

Tehnologie EasyClean


SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 0.9 l
Autonomie (minute) 60
Tensiune (V) 25.2

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.