Aspirator cu sac Daewoo RC-300R/2A, 700 W, 2.5 L, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator cu sac Daewoo RC-300R/2A, 700 W, 2.5 L, Rosu de la Daewoo

Aspirator cu sac Daewoo, 700 W, clasa A, 2.5 l capacitate, tub din plastic, control putere variabil, sac hartie, filtru evacuare normal, culoare: rosu



Aspirator cu sac Daewoo RC-300R/2A, 700 W, 2.5 L, Rosu
 
Pentru orice gospodina curatenia este o preocupare permanenta. De aceea Daewoo pune la dispozitie modele din ce in ce mai practice si performante, stiind ca aspiratoarele sunt printre cele mai cautate si utilizate electrocasnice de pe piata. Aspiratoarele Daewoo indeplinesc toate cerintele de eficienta, pot curata covoarele, tapiteriile si orice tip de suprafata datorita sistemului de filtrare si colectare a prafului.
 
Eco High Efficiency

Putere mare de aspirare cu un consum redus de energie. Aspiratoarele Daewoo sunt concepute pentru a satisface sau chiar a depasi cele mai stricte standarde europene de consum. Vor curata calitativ orice tip de suprafata, fara sa iti faci griji de urmatoarea factura de energie electrica.
   
Efficient Brush

Cu peria aspiratorului Daewoo, suprafata si capacitatea de absorbtie vor fi mult mai mari. Este alegerea celor mai exigienti clienti pentru o curatare eficienta, avand o alunecare usoara pe orice tip de suprafata si facilitand accesul sub mobilier. Pozitia cu peria in afara este proiectata pentru zonele netede, iar pozitia cu peria retrasa este ideala pentru covoare si mochete.
   
Swivel Hose

Pentru a fi usor de manevrat, aspiratorul este dotat cu un furtun rotativ la 360°. Astfel poti aspira in toate colturile casei, fara a fi nevoit sa muti manual aspiratorul, pentru ca se va roti singur in directia ta de lucru.
   
Compact

Aspiratoarele Daewoo rezolva orice grija de depozitare prin designul compact si vizibil imbunatatit. Astfel nu vor ocupa mult spatiu, le vei putea strecura prin cele mai inguste spatii si vor fi manevrabile fara prea mult efort.
   
Light

Un aspirator voluminos va ocupa mereu mult spatiu in debara si va fi foarte greu de transportat dintr-o incapere in alta. Aspiratoarele Daewoo sunt usoare, simplu de folosit si depozitat, fara sa afecteze insa performanta excelenta.
   
Variable Power Control

Aceasta caracteristica reprezinta perfect aspiratoarele de inalta calitate. Cu ajutorul butonului de reglare a puterii de aspirare poti alege oricand puterea dorita in functie de suprafata pe care utilizezi aspiratorul. De exemplu, pentru suprafete delicate, abajururi sau covoare vei folosi un nivel scazut de putere pentru a nu altera zonele respective.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.