Aspirator Daewoo fara sac, RCC-120B-1, putere 800 W, recipient colectare praf 1.5 litri, tub telescopic metal, putere de aspirare 140 W, aspiratie ciclonica, perie standard + 2 perii mici, lungime cablu 5 metri, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
240,26 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.81 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RCC-120B

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator Daewoo fara sac, RCC-120B-1, putere 800 W, recipient colectare praf 1.5 litri, tub telescopic metal, putere de aspirare 140 W, aspiratie ciclonica, perie standard + 2 perii mici, lungime cablu 5 metri, Albastru de la Daewoo

Pentru orice gospodina curatenia este o preocupare permanenta. De aceea Daewoo pune la dispozitie modele din ce in ce mai practice si performante, stiind ca aspiratoarele sunt printre cele mai cautate si utilizate electrocasnice de pe piata. Aspiratoarele Daewoo indeplinesc toate cerintele de eficienta, pot curata covoarele, tapiteriile si orice tip de suprafata datorita sistemului de filtrare si colectare a prafului.

Ultra Cyclonic System

Sistemul de aspirare cyclonic presupune separarea particulelor de praf prin forta centrifuga, favorizand eliminarea lor prin sistemul de filtrare. Cu alte cuvinte, aer curat si proaspat in locuinta ta, costuri reduse cu consumabilele, curatarea facila a containerului de praf si poti spune „Adio” mirosului neplacut emis de aspiratoarele clasice.

 

Perie eficienta

Cu peria aspiratorului Daewoo, suprafata si capacitatea de absorbtie vor fi mult mai mari. Este alegerea celor mai exigienti clienti pentru o curatare eficienta, avand o alunecare usoara pe orice tip de suprafata si facilitand accesul sub mobilier. Pozitia cu peria in afara este proiectata pentru zonele netede, iar pozitia cu peria retrasa este ideala pentru covoare si mochete.

 

 

Filtru burete

Sistemul de filtrare prin burete impiedica praful sa se raspandeasca. Astfel, vei putea respira usurat  dupa o zi de aspirat prin locuinta. Mai putin praf, mai mult confort, cu aspiratoarele Daewoo.

 

 

Capacitate recipient – 1.5 l

Pe langa design-ul atractiv, aspiratoarele fara sac au un recipient detasabil in care se aduna mizeria si praful. Recipientul poate fi usor de spalat si refolosit ori de cate ori este nevoie. 

 

 

Tub telescopic

Tubul telescopic iti va oferi constant o raza de actiune mai mare si vei ajunge cu peria in locurile mai putin accesibile fara a fi nevoie de improvizatii. Segmentul metalic ce intra in tubul principal este prevazut cu santuri ce permit fixarea acestuia la lungimea dorita.

 

 

Recipient pentru praf

Manerul recipientului pentru praf te va ajuta sa golesti cu usurinta praful acumulat in timpul aspirarii, avand si un avantaj in manevrabilitatea aparatului prin a face transportarea acestuia mai confortabila.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator fara sac
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare La retea
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Plastic
Functii Derulator automat cablu
Adancime 26.6 cm
Latime 38.3 cm
Inaltime 22.3 cm
Greutate 4.6 Kg
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 800 W
Putere de aspirare 140 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Nivel zgomot 79 dB
Capacitate colectare 1.5 l
Lungime cablu 5 m

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Accesorii incluse

Perie standard

Perie mica

Tehnologii Sistem Cyclonic
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.