Aspirator fara sac Daewoo RCC-150R-3, 700 W, recipient colectare praf 1.2 litri, cotrol putere variabil, tub telescopic, furtun rotativ 360 grade, perie standard + accesorii pentru tapiterie si locuri inguste, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
217,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RCC-150R-3

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator fara sac Daewoo RCC-150R-3, 700 W, recipient colectare praf 1.2 litri, cotrol putere variabil, tub telescopic, furtun rotativ 360 grade, perie standard + accesorii pentru tapiterie si locuri inguste, Rosu de la Daewoo

Pentru orice gospodina curatenia este o preocupare permanenta. De aceea Daewoo pune la dispozitie modele din ce in ce mai practice si performante, stiind ca aspiratoarele sunt printre cele mai cautate si utilizate electrocasnice de pe piata. Aspiratoarele Daewoo indeplinesc toate cerintele de eficienta, pot curata covoarele, tapiteriile si orice tip de suprafata datorita sistemului de filtrare si colectare a prafului.

Filtru HEPA

Filtrul HEPA (High Efficiency Particulate Air) este extrem de folositor mai ales atunci cand in casa locuiesc persoane alergice la praf si polen sau care sufera de astm. Filtrul HEPA imbunatateste semnificativ calitatea aerului prin eliminarea impuritatilor si prin impiedicarea mizeriei de a se imprastia in incapere.

 

Perie eficienta

Cu peria aspiratorului Daewoo, suprafata si capacitatea de absorbtie vor fi mult mai mari. Este alegerea celor mai exigienti clienti pentru o curatare eficienta, avand o alunecare usoara pe orice tip de suprafata si facilitand accesul sub mobilier. Pozitia cu peria in afara este proiectata pentru zonele netede, iar pozitia cu peria retrasa este ideala pentru covoare si mochete.

 

Furtun rotativ 360°

Pentru a fi usor de manevrat, aspiratorul este dotat cu un furtun rotativ la 360°. Astfel poti aspira in toate colturile casei, fara a fi nevoit sa muti manual aspiratorul, pentru ca se va roti singur in directia ta de lucru.

 

Tub telescopic

Tubul telescopic iti va oferi constant o raza de actiune mai mare si vei ajunge cu peria in locurile mai putin accesibile fara a fi nevoie de improvizatii. Segmentul metalic ce intra in tubul principal este prevazut cu santuri ce permit fixarea acestuia la lungimea dorita.

 

Control viteza

Cu ajutorul butonului de reglare a puterii de aspirare poti alege oricand puterea dorita in functie de suprafata pe care utilizezi aspiratorul. De exemplu, pentru suprafete delicate, abajururi sau covoare vei folosi un nivel scazut de putere pentru a nu altera zonele respective.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator fara sac
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare La retea
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Inox
Functii

Control pe maner

Derulator automat cablu

Indicator recipient colector plin

Adancime 35.5 cm
Latime 24.5 cm
Inaltime 24.5 cm
Greutate 5 Kg
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 700 W
Nivel zgomot 80 dB
Capacitate colectare 1.2 l
Lungime cablu 5 m

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Accesorii incluse

Perie pentru tapiterie

Accesoriu pentru spatii inguste

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.