Electrolux Aspirator fara sac ZSPCSILENT, tub telescopic, 800 W, filtru Hygiene 12 lavabil, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator fara sac ZSPCSILENT, tub telescopic, 800 W, filtru Hygiene 12 lavabil, alb de la Electrolux

Silence Pro System™ pentru o aspirare mai silentioasa

Silence Pro System pentru o aspirare mai silentioasa

Aspirati dar fara zgomot. Aspiratorul SilentPerformer Cyclonic a fost realizat cu respect fata de linistea dvs. Un motor cu nivel de zgomot optimizat impreuna cu constructia recipientului de praf si noua duza DustPro silentioasa asigura o aspirare cu mai putin zgomot - fara a compromite performanta.

Clean Air Filtration pentru a nu avea necazuri cu alergiile

Cu filtru igienic sau de tip Allergy Plus, aspiratorul SilentPerformer Cyclonic este perfect echipat sa combata alergenii si alti poluanti din aer. Ca sa va simtiti in deplin confort chiar daca sunteti mai sensibili la mediul inconjurator

Clean Air Filtration™ pentru a nu avea necazuri cu alergiile
Sistemul Easy Empty™ pentru a nu avea un fir de praf in locuinta dvs.

Sistemul Easy Empty pentru a nu avea un fir de praf in locuinta dvs.

Tineti pentru totdeauna praful departe de casa dvs. Sistemul Easy Empty va permite sa goliti comod tot praful aspirat cand faceti curat in casa fara sa ramana nici urma de praf. Pur si simplu scoateti containerul si il goliti afara la tomberon.

Fara sac

Nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta saciilor de praf, care se potriveste si de unde il puteti cumpara. Recipientul de praf cat si filtrele sunt foarte usor de manevrat.

 Hygiene Filter anti-mirosuri

 Filtru Hygiene Filter pentru a absorbi mirosurile neplacute.

Hygiene Filter

Filtrarea eficienta contribuie la calitatea aerului curat din locuinta dvs. Filtrul lavabil Hygiene Filter retine pana si cele mai mici particule de praf. Puteti curata acest filtru si sa-l refolositi, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa cumparati filtre asa des.

Filtru Clean Air Filtration

Fiind prevazut cu filtru igienic sau Allergy Plusfilter, aspiratorul SilentPerformer Cyclonic are multa grija de persoanele sensibile la alergeni din casa dvs.

Tub telescopic cu sistem de prindere

Lungimea tubului poate fi ajustata pentru a se potrivi inaltimi

Dispozitive de aspirare

Pe manerul aspiratorului sunt pastrate un dispozitiv pentru locuri inguste si unul pentru tapiterie, permitandu-va sa aspirati cum trebuie diverse suprafete.

Amortizor ErgoShock

Asigurati-va ca nu stricati mobila chiar si atunci cand dati rapid cu aspiratorul - amortizorul ErgoShock creeaza un tampon intre aspiratorul dvs. si mobila.

Silence Pro System

Combinatia dintre motorul nou, silentios, constructia carcasei si duza cu nivel de zgomot optimizat ofera o aspirare foarte silentioasa.

Fanta integrata pentru parcare

Duza se parcheaza usor atat in pozitie verticala cat si orizontala.

2 pozitii de parcare

Cele doua pozitii de parcare cu clame pentru furtun va permit sa asezati aspiratorul SilentPerformer atat vertical cat si orizontal, potrivindu-se perfect in debara.

Sistem de golire Easy Empty

Sistemul de golire va permite sa eliminati praful fara a intra in contact cu el.

Deschideti pur si simplu capacul si lasati praful sa cada la cosul de gunoi.

Regulator de putere

Ingrijiti-va covoarele la putere maxima si aspirati-va perdelele cu delicatete gratie reglajului ajustabil al puterii de aspirare.

 

Specificatii


Filtru de motor standard

Filtru evacuare Hygiene Filter lavabil

Dimensiuni 430 x 270 x 320 mm

Greutate neta - cu accesorii, fara ambalaj (kg) 6.86

Nivel de zgomot (dB(A) 72

Tub/Tuburi Telescopic - Inox, cu blocaj

Accesorii integrate Perie DustPro Silent

Putere maxima motor (W) 800

Raza de actiune (m) 9

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.