Aspirator de canapele si saltele cu lumina UV Heinner BestClean HMVC-M400WH, 400W, putere de aspirare: ≥10kPa, recipient praf 350ml, 3 moduri de functionare: vibrare, aspirare, lumina UV, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
299,13 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.96 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HMVC-M400WH

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator de canapele si saltele cu lumina UV Heinner BestClean HMVC-M400WH, 400W, putere de aspirare: ≥10kPa, recipient praf 350ml, 3 moduri de functionare: vibrare, aspirare, lumina UV, Alb de la Heinner

Aspirator de canapele si saltele cu lumina UV Heinner BestClean HMVC-M400WH, 400W, putere de aspirare: ≥10kPa, recipient praf 350ml, 3 moduri de functionare: vibrare, aspirare, lumina UV, Alb

 

 

 

3 moduri de aspirare: vibrare, aspirare si lumina UV 

Intretinerea saltelelor si a canapelelor nu a fost nicicand mai simpla. Prin cele 3 moduri de aspirare, curatarea devine extrem de usoara si facila. Modul vibrare asigura baterea suprafetelor inainte de aspirare, iar lumina UV elimina alergenii si acarienii. 

Perie rotativa: 7000rpm 

Aspiratorul functioneaza cu o perie rotativa de inalta calitate, cu o capacitate de 7000rpm, adaugand un plus de eficienta si rezultate extraordinare. 

Filtru microporos din otel 

Construit doar din materiale de calitate, aspiratorul dispune si de un filtru microporos din otel, cu eficienta maxima in filtrarea prafului, de asemenea, poate fi usor de curatat si intretinut. 

Capacitate recipient: 350ml 

Recipientul de praf poate fi curatat si spalat cu usurinta, fiind detasabil si usor de manevrat. Cu o capacitate de 350ml a acestuia, poti aspira suficient timp astfel incat sa te bucuri de o casa primitoare si curata. 

Putere: 400W 

Pentru a asigura inlaturarea prafului in mod eficient, aspiratorul functioneaza in baza motorului puternic de 400W, dar si a puterii de absorbtie de 10kPa.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator fara sac
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare La retea
Tip suprafata Multi-suprafete
Greutate 1.5 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 400 W
Capacitate colectare 0.35 l
Vezi mai mult



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.