Aspirator vertical Hoover H-Free HF18GH 011, 18 V, autonomie pana la 25 minute, tehnologie Single Cyclone, 0.7 l, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Hoover H-Free HF18GH 011, 18 V, autonomie pana la 25 minute, tehnologie Single Cyclone, 0.7 l, negru de la Hoover

H-FREEH-FREE

AGIL SI PERFORMANT PRECUM UN ASPIRATOR CU SAC * Bucurați-vă de cele mai bune beneficii din ambele categorii de aspiratoare cu sistemul de curățare multifuncțional H-FREE de la Hoover. are un design deosebit si este proiectat fără fir pentru a putea ajunge în cele mai inguste spații dar si curata impecabil podelele din casa ta. În același timp, H-FREE are un timpul de funcționare indelungat incat poti curăța întreaga casa.  * Performanță bazată pe încercări interne de aspirare a prafului pe pardoseală rigidă, podea tare cu crestaturi și covoare măsurate conform EN 60312-1 și atingerii limitelor de ridicare a prafului din Regulamentul (UE) nr. 666/2013.

 
 
 

USOR, PERFORMANTE INALTEUSOR, PERFORMANTE INALTE

Bateria litiu de 18V vă oferă tipul de curățare pe care îl așteptati de la un model cu cablu, dar cu design ușor și performant, care vă oferă libertatea de a curăța pardoselile și suprafețele întregii case.

 

 

 

 

ACCESORIU H-LAB - PLAT SI INOVATIV CU DIRIJARE USOARA
 

ACCESORIU H-LAB - PLAT SI INOVATIV CU DIRIJARE USOARA

Comutați usor de la un unghi de curățare de 90 ° și 180 ° cu doar o mișcare a încheieturii, astfel încât să puteți curăța în jurul obiectelor, în colțuri sau sub mobilier, ajungând in cele mai inguste spații cu ușurință.

 

 
 

PÂNĂ LA 25 MINUTE DE FUNCTIONAREPÂNĂ LA 25 MINUTE DE FUNCTIONARE

Setați aspiratorul în modul de alimentare continuă și puteti aspira intreaga casă avand o capacitate suficientă într-o singură încărcare, fără întreruperi.

 

 

 

 

 

BATERIE DE SCHIMB INCLUSABATERIE DE SCHIMB INCLUSA

Cu H-FREE nu ai nevoie să lasi aparatul la incarcat. Pur și simplu scoateți acumulatorul și conectați-l la orice priză disponibilă. Puteti folosi aspiratorul si intre timp folosind acumulatorul extra.

 

 

 
 

USOR DE GOLITUSOR DE GOLIT

Sistemul de curățare al aspiratorului H-FREE este cu o singură atingere, rapid și igienic, fără a trebui să intrați în contact cu praful și resturile.

 

 

 

 

 

INDICATOR LED - STATUS BATERIEINDICATOR LED - STATUS BATERIE

LED-urile de pe acumulatorul H-FREE ușurează verificarea nivelului de încărcare al bateriei si vă ajută să evitați pierderea puterii medie de aspirare.

 

 

 
 

ACCESORII PENTRU TOATE SUPRAFETELEACCESORII PENTRU TOATE SUPRAFETELE

H-FREE vă oferă o gamă largă de accesorii concepute pentru curățarea oricărei suprafețe din casă, de la pardoseli, covoare și perdele, până la mobilier și plafoane.

 

 

 

 

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Voltaj (V) 18
Tip baterie Li-Ion
Timp de rulare pana la 25 minute
Incarcare initiala 12
Timp de reincarcare (ore) 5
Indicator incarcare baterie Da
Led - Indicator de stare a bateriei Da
Sistem de separare Tehnologie Single Cyclone
Sistem filtrare Filtru scame
Capacitate rezervor (I) 0,7
Control putere 1 nivel si turbo
Impuls de putere Turbo Da

CONFORT

Golire usoara a rezervorului Da
Sistem rapid de detasare a periei Da
Taste cu atingere Da
Toate tipurile de podele Da
Maner integrat Da

ACCESORII

Perie motorizata Da
Lumini LED Da
2in1 perie si cap pentru spatii inguste Da
2in1 cap pentru praf si mobila Da

DIMENSIUNI

Latime produs (mm) 233
Inaltime produs (mm) 1135
Adancime produs (mm) 252
Greutate neta produs - doar aspirator (kg) 2

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.