Aspirator vertical fara sac Hoover HF522NPW 011, 22 V, 0.45 L, mod silentios, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical fara sac Hoover HF522NPW 011, 22 V, 0.45 L, mod silentios, negru de la Hoover

POSIBILITATI NELIMITATE DE ASPIRARE

Aspiratorul H-FREE 500 este echipat cu accesoriu special pentru praf și mobilier depozitate direct pe aspirator pentru a le avea mereu la indemana. De asemenea, are un dispozitiv de fixare, ușor de montat atât pe corpul principal, cât și pe tub pentru curățarea podelei. Accesoriul 2in1 este ideal pentru suprafețele dure și cele din material textil.

ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

H-FREE 500 are conectivitate WI-FI și vă oferă posibilitatea de a accesa funcții suplimentare. Descărcând aplicația Hoover Wizard App, puteți verifica starea aspiratorului dumneavoastra oricând (cum ar fi statisticile de utilizare și nivelul bateriei). Verificați întreținerea filtrului, setând notificările pentru a va anunta când este timpul să îl curățați; adaugati funcții suplimentare, cum ar fi Controlul parental, pentru a împiedica copiii să activeze accidental H-FREE 500. Utilizați multe alte opțiuni, cum ar fi funcția de a va calcula caloriile arse în timpul activităților de aspirare.

PERFORMANȚĂ *

Motorul compact fără perii H-Lab oferă o putere constantă de aspirare pentru praful fin, resturile mai mari, părul uman și părul animalelor de companie. Combinația dintre motorul puternic, fluxul de aer și duza duce la rezultate excelente de curățare, împreună cu agilitate și confort in miscare fără fir. * Performanțe bazate pe teste efectuate intern privind ridicarea prafului pe podele dure, podea cu covor, măsurate în conformitate cu EN 60312-1 și atașând limitele de prelevare a prafului din Regulamentul (UE) nr. 666/2013.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Voltaj (V) 22
Tip baterie Li-Ion
TImp de rulare Up to 40 min
Timp de reincarcare (ore) 6
Indicator incarcare baterie Da
Led - Indicator de stare a bateriei Da
Sistem filtrare Microfiltru lavabil
Capacitate rezervor (I) 0,45
Power control 3 nivele si turbo

CONFORT

Golire usoara a rezervorului Da
Sistem rapid de detasare a periei Da
Sistem de manipulare usoara Da
Taste cu atingere Da
Toate tipurile de podele Da
Maner imbracat in cauciuc Da

ACCESORII

Perie motorizata Da
Lumini Nozzle condus Da
Indepartarea parului animalelor de companie Da
Accesoriu spatii inguste Da
2in1 perie si cap pentru spatii inguste Da

DIMENSIUNI

Latime produs (mm) 252
Inaltime produs (mm) 1079
Adancime produs 195
Greutate neta produs - doar curatatorul[kg] 2,2

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.