iRobot Robot de aspirare Roomba 975, WiFi, perii duble multi-suprafata, navigatie camere multiple, se reincarca si reia, compatibil cu mopul cu tehnologie Imprint ™Link, tehnologie Dirt Detect, sistem de curatare in 3 etape

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare Roomba 975, WiFi, perii duble multi-suprafata, navigatie camere multiple, se reincarca si reia, compatibil cu mopul cu tehnologie Imprint ™Link, tehnologie Dirt Detect, sistem de curatare in 3 etape de la iRobot

Robot aspirator Roomba 975, WiFi, perii duble multi-suprafata, navigatie camere multiple, se reincarca si reia, compatibil cu mopul cu tehnologie Imprint ™Link, tehnologie Dirt Detect, sistem de curatare in 3 etape


Podele mai curate. In fiecare zi. Doar apasand un buton. Roomba® se ocupa de mentinerea podelelor curate in permanenta, astfel incat tu sa te poti concentra pe orice altceva iti doresti. Praful si murdaria zilnica sunt o sarcina care nu se termina niciodata, asa ca e timpul sa le delegi lui iRobot® Roomba® 975, partenerul pentru o casa mai curata.
Cu o suita de senzori inteligenti si un sistem de curatare puternic, robotul Roomba® se ocupa zilnic de praf, murdarie si parul animalelor de companie. Robotul Roomba® 975 conectat la Wi-Fi® are o putere de aspirare de 5x mai mare* pentru o curatare profunda.
Navigheaza perfect un intreg nivel al casei, urmarindu-si locatia si reincarcandu-se dupa necesitate pana la finalizarea curateniei.
Cand robotul Roomba® 975 termina de aspirat, acesta ii transmite automat robotului Braava jet® m6 sa inceapa sa curete cu mopul, pentru o curatenie desavarsita. Iar cu aplicatia iRobot HOME puteti curata si programa robotul prin smartphone.

* in comparatie cu sistemul AeroVac™ Roomba® seria 600

Tehnologia noastra nu este doar despre roboti. Este vorba despre tine si cum putem sa te ajutam sa ai mai mult timp. Pionier global in industria robotica si a robotilor de larg consum mai bine de 30 de ani, iRobot proiecteaza roboti de curatenie folosind tehnologie inovatoare si expertiza in robotica. Astfel incat tu sa beneficiezi de produse optimizate sa curete complet podelele.
Pachetul contine:
1 x Roomba® 975
1 x Statie de incarcare Home Base®
1 x Cablu pentru Statia de incarcare Home Base®

iRobot are peste 30 de ani de expertiza si inovatie in robotica cu peste 30 de milioane de roboti vanduti in toata lumea. Indiferent daca alegeti Roomba, Braava sau ambele - casa dumneavoastra va beneficia de ingrijirea specializata de care are nevoie.
Curata pana finalizeaza suprafata desemnata. Daca ramane fara baterie, se incarca si reia curatenia pana o finalizeaza.

Roomba are 2 perii contra-rotative din cauciuc, ce se ajusteaza la nivelul podelei sau al covorului, si o putere de aspirare de 5X mai mare*, fiind astfel ideal atat pentru praf, murdarie, cat si pentru parul animalelor de companie.

* comparat cu sistemul AeroVac™ al Roomba Seria 600

Romba are un Sistem premium de Curatare in trei etape, alimentat de un motor avansat pentru aspirare, care se invarte la 10000 RPM pentru a asigura o putere de aspirare de 5X mai mare*, pentru performanta optima pe covoare si podele dure.

* comparat cu sistemul AeroVac ™ al Roomba® seria 600

Senzorii Dirt Detect ™ identifica zonele cu mai multa murdarie si redirectioneaza robotul catre ele pentru a le curata in profunzime. Datorita capului de curatare cu reglare automata, robotul isi adapteaza automat inaltimea la nivelul podelelor si al covoarelor, pentru a le curata eficient.

Invata, mapeaza si se adapteaza casei. Folosind tehnologia avansata de navigatie vSLAM®, robotul aduna peste 230400 de seturi de date in fiecare secunda, iar procesorul quad-core de 1,3 GHz le compileaza pentru a compune o harta precisa a casei.

Acum puteti asocia robotii aspirator din seria Roomba® 900 cu robotul Braava jet® m6, astfel incat cei doi roboti sa se coordoneze singuri pentru a aspira si a da cu mopul.

Controleaza si programeaza curatenia cu robotul Roomba® conectat la Wi-Fi® prin aplicatia pentru smartphone sau tableta iRobot HOME. Monitorizeaza activitatea robotului, vizualizeaza istoricul de curatare si vezi videoclipuri cu instructiuni. Aplicatia de asemenea, va actualiza robotul cu cel mai recent software, astfel incat acesta sa fie mereu la curent cu noi functii.

Roomba este de asemenea compatibil cu Alexa si Google Home.





Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.