Robot aspirator iRobot Roomba i3 (i3154), Li-ion, Consum 26Wh, putere 10x, Harta, WiFi, Alexa&Google, 3-Stage Cleaning System, Senzori scari , Sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii Multi Surface rotative, patent iRobot, Gri inchis

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot aspirator iRobot Roomba i3 (i3154), Li-ion, Consum 26Wh, putere 10x, Harta, WiFi, Alexa&Google, 3-Stage Cleaning System, Senzori scari , Sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii Multi Surface rotative, patent iRobot, Gri inchis de la iRobot

Robot cu multe caracteristici concepute pentru a optimiza aspirarea. Face sugestii personalizate va ajuta sa optimizati programul de curatenie, intensificand curatenia cand este nevoie. Iar conexiunea WiFi sau compatibilitatea cu asistentii vocali* va permite sa aveti o casa curata fara a ridica un deget.

30 de ani de expertiza si inovatie in robotica

 

Cu 30 de ani de expertiza in robotica si inovatie continua, iRobot® a optimizat aspiratorul robot Roomba® pentru a ajuta la curatarea completa a etajelor din casele din intreaga lume.

   

Naviga cu intentie si logica

 

Navigatia inteligenta, in linie dreapta, utilizeaza senzori de urmarire a podelei pentru a curata in mod intentionat si logic si pentru a aborda spatiul in randuri ingrijite. Cand bateria este descarcata, Roomba se reincarca si reia de acolo de unde a ramas, asigurand o curatare completa si eficienta.

   

Adio murdarie

 

Indeparteaza murdaria si mizeria persistenta cu un sistem de curatare in 3 etape care foloseste Doua Perii din Cauciuc pentru Suprafete Multiple, o perie pentru curatarea marginilor, plintelor si colturilor si de 10 ori putere de aspirare*.

*in comparatie cu sistemul de curatare a seriei Roomba® 600

   

Insista pe zonele murdare

 

Tehnologia cu senzori reactivi il ajuta sa evite blocarea, in timp ce tehnologia Dirt Detect ™ identifica zonele cu multa murdarie pentru ca Roomba sa insiste asupra lor.

   

Nu doar smart - ci genial

 

Platforma iRobot Genius ™ Home Intelligence va intelege nevoile si va da control asupra curateniei. Invatand pe parcurs, ofera o experienta de curatenie intuitiva si personalizata - si chiar sugereaza programe de curatare pe baza obiceiurilor utilizatorului, particularitatilor casei si a sezonalitatii. Cel mai bun lucru este ca functioneaza singura, ca sa va ia de pe cap lucrurile astea.

   

Curatati luna fara a ridica un deget

 

Continua sa faci ceea ce vrei. Lui Roomba nu trebuie decat sa ii spui sa porneasca prin intermediul aplicatiei iRobot sau a asistentului vocal Google sau Alexa. Si poti considera curatenia facuta.

* Functioneaza cu dispozitivele Google Assistant si Alexa.

   

Pe zi ce trece mai inteligent

 

La iRobot, inovam in mod constant software-ul robotilor nostri cu cele mai noi tehnologii si functii revolutionare * - si trimitem aceste inovatii direct robotilor dvs., astfel incat sa devina tot mai inteligenti.

   

Fiabilitate sustinuta de servicii - aceasta este promisiunea iRobot

 

Realizam roboti care dureaza - conceputi in functie de tine, construiti pentru fiabilitate si sustinuti de un serviciu de clienti receptiv si eficient. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor,  serviciul asistenta pentru clienti este disponibil prin telefon sau e-mail pentru a va repara rapid robotul.

   

Confidentialitatea ta este prioritatea noastra

 

Ne-am angajat sa oferim cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii, contribuind la asigurarea faptului ca datele personale raman private, sigure si sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta si performanta robotului.

   

Continut cutie:

 

  • 1 robot aspirator Robot Roomba® i3;
  • 1 statie de incarcare Home Base®;
  • 1 filtru suplimentar;
  • 1 cablu de incarcare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii

Wi-Fi

Senzor anti-cadere

Adancime 34 cm
Latime 34.2 cm
Inaltime 9.25 cm
Greutate 3.18 Kg
Culoare Gri inchis

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 75 min

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Statie incarcare
Tehnologii

Dirt Detect ™

3-Stage Cleaning System

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.