Robot aspirator iRobot Roomba i7 (i7156), Li-ion, Consum 26Wh, Putere 10x, 10 harti, Bariere virtuale, Golire automata gunoi, WiFi, App, Alexa&Google, 3-Stage Cleaning System, Sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii, gri deschis

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot aspirator iRobot Roomba i7 (i7156), Li-ion, Consum 26Wh, Putere 10x, 10 harti, Bariere virtuale, Golire automata gunoi, WiFi, App, Alexa&Google, 3-Stage Cleaning System, Sistem aspirare mecanic+vacuum cu 2 perii, gri deschis de la iRobot

Aspira cand, unde si cum doriti

 

Imprint® Smart Mapping iti permite sa controlezi in ce camere sa sa fie aspirate podelele si cand anume, fara ca programul tau sa fie afectat. In plus, ii poti spune robotului sa nu intre in anumite zone sau sa nu atinga anumite obiecte cu functia Keep Out Zones personalizabila.

   

Aspira imediat murdaria, imediat ce apare!

 

I7 poate aspira zonele cu murdarie fix atunci cand murdaria apare. Daca sunteti pe picior de plecare si observati firimituri in fata blatului din bucatarie, puteti folosi aplicatia iRobot Home sau asistentul vocal Google sau Alexa pentru a-i spune lui i7 sa aspire imediat locul respectiv.

   

Praf? Resturi mici? Resturi mari? Nici o problema.

 

Experimentati o curatare completa datorita periilor duble de cauciuc cu caneluri ce prind murdaria si o desprind  si aspiratia de 10 x mai puternica care trage atat murdaria cat si praful, resturile si parul animalelor de companie de oriunde se ascund. In plus, cu peria speciala de curatare a marginilor si colturilor, Roomba are grija si de detalii.

* in comparatie cu sistemul de curatare al Roomba® 600

 
   

Iti invata obiceiurile. Iti intelege vocea

 

Robotul Aspirator Roomba i7 invata obiceiurile tale de curatenie ca sa poata sa iti ofere programe personalizate, in timp ce dispozitivele compatibile Google Assistant si Alexa va permit sa incepeti curatenia  doar cu sunetul vocii. Roomba i7 va sugera chiar si o aspirare suplimentara in perioadele in care este mult polen in aer in zona casei sau atunci cand este sezonul de naparlire al animalelor de companie.

*Dispozitivul de eliminare a murdariei se achizitioneaza separat.

 

   

Ghidat de tehnologii inteligente

 

Cu navigarea inteligenta vSLAM®, i7 invata configuratia casei si construieste harti inteligente personalizate, ce ii permit sa curete perfect si sa se manevreze eficient in randuri ingrijite, lasand curat in urma sa. Daca bateria se descarca in timpul curateniei, se duce singur sa se incarce si revine exact acolo unde a ramas, pentru a finaliza curatenia, dar fara a aspira de doua ori acelasi spatiu.

 
   

Pe zi ce trece mai inteligent

 

La iRobot, inovam in mod constant software-ul robotilor nostri cu cele mai noi tehnologii si functii revolutionare * - si trimitem aceste inovatii direct robotilor dvs., astfel incat sa devina tot mai inteligenti.

   

Se conecteaza cu robotul mop Braava jet m6

 

Se conecteaza cu robotul mop Braava jet m6 si fac curat impreuna. Dupa ce Roomba termina de aspirat, Braava incepe sa spele podelele. Pentru o curatenie desavarsita fara interventia ta.

*Braava jet m6 se achizitioneaza separat

   

Fiabilitate sustinuta de servicii - aceasta este promisiunea iRobot

 

Realizam roboti care dureaza - conceputi in functie de tine, construiti pentru fiabilitate si sustinuti de un serviciu de clienti receptiv si eficient. Daca vreodata aveti nevoie de ajutor, serviciul asistenta pentru clienti este disponibil prin telefon sau e-mail pentru a va repara rapid robotul.

   

Confidentialitatea ta este prioritatea noastra

 

Ne-am angajat sa oferim cele mai inalte standarde de protectie a confidentialitatii, contribuind la asigurarea faptului ca datele personale raman private, sigure si sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta si performanta robotului.

   

Continut cutie:

 

  • 1 Roomba® i7;
  • 1 statie de incarcare Home Base®;
  • 1 cablu de incarcare;
  • 1 Bariera Virtuala Virtual Wall® Dual Mode (2 baterii AA incluse);
  • 1 filtru suplimentar;
  • 1 perie laterala suplimentara.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii

Wi-Fi

Senzor anti-cadere

Culoare Gri deschis

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Statie incarcare

Perie laterala robot aspirator

Tehnologii

App Control 3-Stage

Cleaning System

Sistem aspirare mecanic

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.