Robot de aspirare iRobot Roomba 866, Antiangle, Filtru HEPA, Wall Follow, Program SPOT, iAdapt, Argintiu/Negru

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare iRobot Roomba 866, Antiangle, Filtru HEPA, Wall Follow, Program SPOT, iAdapt, Argintiu/Negru de la iRobot

 

Acesta este cel mai performant aspirator robot. Robotul Roomba Seria 800 stabileste noi standarde pentru o curatare revolutionara de calitate. Datorita sistemului performant de curatare AeroForce ™, tehnologia de curatare Roomba 866 a devenit cu pana la 50% mai eficienta. Puterea de aspirare de pana la 5 ori mai mare este suplimentata de extractoare de cauciuc cu caneluri, care aspira praful eficient, dar si murdaria bruta sau foarte fina din toate tipurile de pardoseli si covoare.

Deoarece extractoarele necesita foarte putina intretinere, veti avea un trai un pic mai usor cu un aspirator robot Roomba. Mai mult decat atat, noul Roomba 866 ruleaza mai linistit, capacitate dubla de colectare si o statie de incarcare cu adaptor integrat. Investiti in casa dumneavoastra si achizitionati noul Roomba 866.

 

 

 

Principalele avantaje


- Curata toate tipurile de pardoseli dure si covoare
- Curata cu ajutorul sistemului inteligent de navigatie iAdapt
- Sistem de curatare AeroForce
- Sistem de curatare lateral in colturi si de-a lungul peretilor - Wall Follow
- Capul de curatare cu adaptor cu extractoare de cauciuc AeroForce
- Capacitate mare a cosului de colectare AeroForce
- Filtru de inalta eficienta AeroForce
- Indicator cos plin
- Sistemul ANTITANGLE, previne incurcarea in cabluri sau covoare
- Detectare acustica si optica de murdarie
- Curatare in functie de program
- Margine cu rol de tampon pentru contact usor
- Senzori detectare scari
- Baterie XLife cu durata de viata de 2 ori mai mult
 
 

Cel mai inteligent sistem de efectuare a curateniei si de navigatie, iAdapt


Robotul Roomba intra pe piata cu sisteme performante, astfel incat iRobot ramane iRobot. Lista incepe cu cel mai important dintre ele - sistemul iAdapt. Cel mai inteligent sistem de curatare si de navigatie folosit pentru un spatiu al lui iRobot foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza spatiul de 67 de ori intr-o secunda, in legatura cu 40 de miscari predefinite. Acest lucru ii permite robotului Roomba sa reactioneze inteligent la conditiile actuale ale spatiului.

 

Sistem de curatare in trei trepte


Lansam una dintre cele mai importante inovatii de la aparitia aspiratoarelor robot pe piata. Eficienta globala a aspiratoarelor a crescut cu 50 %, ca urmare a tehnologiei revolutionare de curatare AeroForce.


1. Perie laterala rotativa


Peria laterala ii permite robotului Roomba curatarea eficienta din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, din colturile camerelor si din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.


2. Doua extractoare din cauciuc, care se rotesc in sens opus


Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apuca si descompun murdaria si resturile de pe orice tip de podea. Datorita cauciucului, murdaria nu se lipeste pe ele si periile aproape nu necesita intretinere.


3. Putere mare de aspirare


Sistemul AeroForce concentreaza flux de aer in spatiul ingust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Impreuna cu noul motor, creste dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de pana la cinci ori, comparativ cu seria anterioara de roboti. Filtrarea este realizata prin filtrul de inalta eficienta AeroForce.

Cap de curatare adaptabil de generatia a 2-a


Modelul Roomba 616 este echipat cu un cap de curatare adaptabil de generatia a 2-a care se adapteaza dinamic la suprafata curatata, fie ca este vorba de pardosea flotanta, fie de covoare, linoleum sau gresie.

 

Cos colector de mare capacitate


Roomba este prevazuta si cu cosul colector de mare capacitate pentru impuritati, AeroVac care, cu ajutorul filtrului din micro-fibre, capteaza si cel mai fin praf.

Cap de curatare AeroForce


Modelul Roomba 866 este echipat cu un cap de curatare AeroForce, care se adapteaza dinamic la suprafata care trebuie curatata, fie ca este gresie, mocheta, linoleum sau parchet.

AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 880 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colecteaza chiar si cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce. Senzorul de cos plin anunta ca este timpul sa-l goliti.

Detectare acustica si optica de murdarie


Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdarie, a doua generatie) detecteaza locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici si vizuali si curata intens aceste pete.


Curatare in functie de program


Cu functia de curatare programata, puteti seta data si ora la care doriti ca robotul sa inceapa curatenia. Roomba se descurca chiar daca este intuneric sau exista obstacole, astfel incat mereu curata foarte bine, chiar si fara prezenta dumneavoastra. Robotul poate fi programat pentru curatenie in momente diferite, in fiecare zi. Puteti seta robotul, de exemplu, pentru a curata de trei ori pe saptamana, iar robotul va curata in momentul planificat in fiecare saptamana si veti avea o podea curata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Baterie reincarcabila Da
Derulator automat cablu Nu
Variator de putere Nu
Tip suprafata Multi-suprafete
Greutate 3.85 Kg
Culoare Argintiu/Negru


FILTRARE & ACCESORII

Tehnologie AeroForce


SPECIFICATII TEHNICE

Putere 33 W
Nivel zgomot 60 dBAi cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.