Robot de aspirare iRobot Roomba 960, iAdapt 2.0, iRobot Home, Dirt Detect, Negru/Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de aspirare iRobot Roomba 960, iAdapt 2.0, iRobot Home, Dirt Detect, Negru/Gri de la iRobot

 

Robot de aspirare iRobot Roomba 960, AeroForce, Wall Follow, 42 Senzori, iAdapt 2.0, Baterie Li-Ion, Argintiu


Perfect echipat, modelul Roomba 960 va ajuta sa curatati praful de zi cu zi si murdaria. Navigarea precisa prin iAdapt 2.0 cu localizare vizuala si sistemul de curatare in trei trepte AeroForce asigura o curatare perfecta de pana la 185 m². Puteti controla robotul Roomba 960 oricand si oriunde, datorita aplicatiei pentru mobil iRobot HOME. E timpul sa uiti de grija curateniei!

Principalele avantaje ale robotului Roomba 960:


• Navigatie iAdapt 2.0 cu localizare vizuala;
• Aplicatie iRobot Home pentru controlul robotul;
• Curatare depana la 185 m2 / incarcare;
• Cap de curatare Adaptive AeroForce;
• Sistemul ANTI incurcarea in cabluri;
• Detectia acustica si optica a mizeriei;
• Functia de curatare intarziata;
• Indicator pentru cos colector plin;
• Re-incarcare automata in baza de incarcare;
• Capacitate mare a baterie Li-Ion.

 

Aparitia iRobot in lume?


iRobot a fost inventat de trei fondatori (Colin Angle, Helen Greiner si Rodney Brooks). Ei au fost convinsi ca robotica ar schimba lumea, modul in care lucram, modul in care invatam, modul in care ne vindecam si modul in care curatam. In primul an de existenta, in colaborare cu NASA, iRobot a introdus robotul Genghis in explorarea spatiala. Cea mai mare realizare a venit in 1998, cand compania iRobot a castigat contractul cu agentia DARPA (Agentia pentru Proiecte de Cercetare in Aparare Avansata) prin care trebuiau sa dezvolte si sa produca roboti mobili tactici- iRobot PackBot. Acestia au creat un robot versatil, care a fost implementat de guvernul Statelor Unite in timpul operatiunilor de salvare dupa atacurile teroriste asupra World Trade Center din 11 Septembrie 2001. PackBot a cartografiat, de asemenea, zonele contaminate, dupa accidentul din Japonia al centralei Fukushima in 2011.

In anul 2002 iRobot a intrat in viata noastra, si a fost momentul in care a fost lansat primul aspirator Roomba. Trei ani mai tarziu, iRobot a anuntat lansarea Scooba si a continuat dezvoltarea robotilor pentru uz casnic. Din aceasta cauza, portofoliul iRobot include mai multi roboti avansati, care ajuta la curatenie mai mult de 14 de milioane de oameni din intreaga lume. iRobot este liderul de piata.

 
Pentru ca il poti controla oricand, de oriunde printr-o simpla apasare de buton

Prin aplicatia pentru mobil sau tableta, iRobot Home, poti controla robotul tau Roomba 960 de la distanta indiferent de timp sau de locul unde te aflii. Stai la birou si tocmai ti-ai amintit ca trebuie sa faci curatenie acasa? E simplu, deschide aplicatia iRobot Home si apasa Clean. Sau poti programa din timp data si ora la care vrei ca robotul tau Roomba 980 sa inceapa curatenia, iar tu nu mai trebuie sa iti faci griji, Roomba se va ocupa de asta. Aplicatia iRobot Home cuprinde mai multe informatii: despre intretinerea robotului , suport tehnic, clipuri video pentru instruire, etc.
 

Functii:


Amanarea curatarii
Curatarea poate fi amanata pentru orice zi si ora a saptamanii.
Curatare dubla
Roomba curata toate locurile de doua ori. Acest lucru poate fi util in gospodariile cu animale pentru o curatare completa.
Curatare de-a lungul peretilor
Pentru cea mai buna curatare, aspiratoarele Roomba insista la finalul curatarii de-a lungul peretilor si a mobilierului.
Intreruperea curatarii cand cosul colector este plin
In cazul in care cosul colector este plin, robotul se intoarce in locul de unde a inceput curatenia. Dupa golirea cosului, apasati CLEAN,iar Roomba va continua.


Informatii:


Intretinerea robotului
Aplicatia va informeazaatunci cand aveti nevoie sa goliti cosul colector, cand trebuiesc curatate periile sau alte parti ale robotului. Aceasta sectiune include, de asemenea, instructiuni si modul de a efectua intretinerea.
Ajutor
Sectiunea pentru ajutor contine raspunsuri la intrebari frecvente, clipuri video de instruire, contacte pentru suport tehnic sau un ghid pentru utilizare rapida, inclusiv manualul ilustrat.
Istorie
Aplicatia pastreaza, de asemenea, un istoric statistic a ciclurilor de curatare individuale.

 

Sistem AeroForce de curatare pe trei niveluri

iRobot Roomba 960 dispune de una dintre cele mai importante inovatii din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curatare in trei trepte AeroForce, ceea ce mareste eficienta aspirarii cu pana la 50%, ori de cate ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentreaza fluxul de aer in spatiul ingust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurata printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.

1.Perie laterala rotativa
Peria laterala ii permite robotului Roomba curatarea eficienta din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, din colturile camerelor si din zonele greu accesibile.
2.Doua extractoare din cauciuc, care se rotesc in sens opus
Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apuca si descompun murdaria si resturile de pe orice tip de podea. Datorita cauciucului, murdaria nu se lipeste pe ele si periile aproape nu necesita intretinere.
3.Putere mare de aspirare
Sistemul AeroForce concentreaza flux de aer in spatiul ingust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare.

 
Navigare iAdapt 2.0 cu localizare vizuala

Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigura o curatare perfecta a apartamentul dvs., indiferent de cat de spatios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 960 invata drumul, "vede" si recunoaste mobilierul sau obstacolele si intrarea in camera alaturata.
 
Nu va termina pana cand totul nu este curat

Bateria performanta cu litiu permite robotului iRobot Roomba 960 sa curete pana la 185 mp cu o singura incarcare. Daca este necesar, Roomba se va intoarce pentru cateva minute la statia de incarcare, se reincarca, si continua curatarea exact de unde s-a oprit, pana cand isi termina treaba.
 
Se opreste in conditii de siguranta in fata scarilor

Senzorii speciali sunt plasati in partea de jos a robotului si prin ei poate recunoaste din timp spatiul liber de dedesubt, eliminand astfel, posibilitatea de a cadea. Roomba 960 se opreste, se intoarce, si continua curatarea pe podea.

 

O casa plina de cabluri? Pentru Roomba 960 nu este nicio problema!

iRobot a echipat aspiratoarele robotizate cu functia ANTI Incurcarea pentru a preveni incurcarea in cabluri. Atunci cand periile (extractoarele) simt rezistenta, ele isi vor schimba rotatia. In acest fel, robotul este eliberat din cabluri si poate continua curatenia.


Programul SPOT

Dupa activarea modului SPOT, care este folosit pentru curatarea locala, robotul curata foarte bine o suprafata de 1 m in diametru. Acesta va servi drept o "perie si faras", in cazul in care se va varsa zahar/cereale/orez/etc. in bucatarie sau poate curata, de exemplu, un pres.


AeroForce, capacitate mare de colectare

Roomba 960 are recipient de colectare AeroForce pentru resturi; colecteaza chiar si cele mai fine particule de praf prin utilizarea filtrului de inalta eficienta AeroForce®. Senzorul de cos plin anunta ca este timpul sa-l goliti.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Baterie reincarcabila Da
Derulator automat cablu Nu
Tip suprafata Multi-suprafete
Latime 351 mm
Inaltime 91 mm
Greutate 4 Kg
Culoare Negru/Gri

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii

1 x incarcator

1x periuta laterala

1x Filtru de inalta eficienta AeroForce

1x Acumulator Li-Ion

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.