Aspirator multifunctional Karcher WD 5, 1100 W, aspirare umeda/uscata, 25 l, duza rosturi, compartiment depozitare, functie de suflare, galben/negru, 1.348-190.0

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator multifunctional Karcher WD 5, 1100 W, aspirare umeda/uscata, 25 l, duza rosturi, compartiment depozitare, functie de suflare, galben/negru, 1.348-190.0 de la Karcher

ASPIRATOR MULTIFUNCTIONAL WD 5

Aspiratorul uscat-umed WD 5: performanta de aspirare extrem de ridicata, fiind totusi eficient la consumul de energie. Cu un recipient mare din plastic de 25 litri, tehnologie unica de scoatere a filtrului si functie de curatare a filtrului.

Modelul de top - WD 5 este un aspirator tip uscat-umed, versatil, care impresioneaza prin consumul redus de energie, de 1100 watts. Aspiratorul este echipat cu un recipient din plastic rezistent la impact de 25 litri si un filtru aflat intr-un cartus de filtru. Filtrul poate fi inlocuit rapid si confortabil fara a lua contact cu murdaria prin simpla scoatere a acestuia din cartus. Filtrul va permite sa aspirati murdarie umeda sau uscata fara a fi necesara schimbarea lui. Datorita functiei integrate de curatare a filtrului, filtrul murdar poate fi curatat rapid si eficient prin simpla apasare a butonului de curatare, astfel fiind refacuta rapid performanta de aspirare. Combinatia ideala dintre furtunul de aspirare nou dezvoltat si duza de podea interschimbabila inovativa cu 2 lamele de cauciuc si 2 randuri de perii, garanteaza o absorbtie optima a murdariei si un confort de top in timpul aspirarii. Este de asemenea prevazut cu un maner detasabil cu protectie impotriva descarcarilor electrostatice (mai ales atunci cand se aspira particule fine de praf), pozitie de parcare, functie de suflare, maner reglabil 3-in-1, precum si un spatiu de depozitare cablu si accesorii pe aparat.

Tehnologie brevetata de indepartare a filtrului

Filtrul poate fi indepartat cu usurinta, fara a intra in contact direct cu murdaria Pentru aspirare umeda/uscata, fara schimbarea filtrului.

Modele noi : duza de podea si furtun de aspirare

Pentru rezultate de curatare perfecte - pentru impuritati uscate, umede, fine sau mari. Pentru comoditate maxima si flexibilitate in timpul aspirarii

Maner detasabil

Posibilitatea atasarii a diferite duze direct pe furtunul de aspirare. Pentru curatare usoara, chiar si in cele mai inguste spatii.

Curatarea foarte buna a filtrului

Jeturi puternice de aer, in impulsuri, deplaseaza mizeria de pe filtru in container, la apasarea unui buton.

Randamentul de aspirare este refacut rapid

Functie practica de suflare

Peste tot acolo unde nu e posibila aspirarea, ajuta functia practica de suflare

indepartare a murdariei fara efort, de ex. din suprafete de pietris.

Pozitie practica de parcare

in caz de intrerupere a lucrului, spatiu de parcare comoda si rapida a tubului de aspirare si duzei de podea.

Depozitare practica pentru cablu si accesorii

Economie de spatiu prin depozitarea usoara si sigura a furtunului, cablului si accesoriilor

Maner de transport, patentat, 3 in 1

Confortabil de transportat

Deschidere, inchidere si golire rapida a rezervorului.

 

Date tehnice

Putere de aspirare * (Air Watt) 240
Consum de energie (W) 1100
Capacitate cuva (l) 25
Material recipient Plastic
Accesorii standard (mm) 35
Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Greutate fara accesorii (kg) 8,2
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 418 x 382 x 652

* Masurat la tuburile de aspiratie conform standard IEC 60312

Echipament

Furtun de aspirare, 2.2 m, 35 mm
Maner detasabil cu protectie electrostatica
Tevi de aspirare, 2 Pieces, 0.5 m, 35 mm
Filtru de tip evantai, Cartus filtrant detasabil
Duza pentru rosturi
Sac filtru din pasla, 1 Pieces
Functie de suflare
Pozitie de parcare
Pastrare accesorii pe aparat
Bara de protectie
Maner confortabil de transport 3 in 1
Comutator rotativ Pornit/Oprit
Compartiment de depozitare piese mici

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.