Miele Aspirator vertical Swing H1, 700W, Clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Swing H1, 700W, Clasa A de la Miele

Exclusiv bei Miele
Mereu accesibil
Comutatorul este pozitionat pe cotul manerului, pentru a-l putea manevra usor si ergonomic. Nivelul de putere curent este permanent vizibil.
Pentru suprafete mari
Aspiratoarele verticale de la Miele va ofera libertate datorita razei de functionare de 9 metri. Acest lucru va permite sa aspirati chiar si suprafete mari fara efort, deoarece nu este nevoie sa treceti frecvent la alte prize de alimentare.
Gata cu cablurile incurcate
Doua carlige si o clema permit fixarea cablului de alimentare pe carcasa - pentru accesibilitate permanenta si curatenie maxima. Cand incepeti lucrul, cablul poate fi detasat rapid prin rotirea in sus a carligului inferior.
Veti progresa rapid prin intreaga casa
Aspiratoarele verticale Miele au o carcasa subtire si un centru de gravitatie jos. Acest lucru le face foarte usoare si manevrabile. Ele gliseaza cu usurinta pe talpa metalica chiar si in locuintele mici, intesate de mobilier.
Cu o greutate foarte redusa. Si usor de depozitat.
Compact, subtire, usor - aceste avantaje permit depozitarea simpla a aspiratorului vertical. Acestea necesita foarte putin spatiu de depozitare si, datorita opritorului anti-alunecare integrat, poate fi sprijinit in siguranta de un perete. Sau puteti economisi spatiu prin atarnarea acestuia; in maner este integrat un suport robust.
Aspirat mai confortabil? Da, cu Miele.
Miele a dezvoltat o serie de dotari tehnice inteligente pentru a simplifica intretinerea pardoselilor. De exemplu, manerul ergonomic cu detalii practice. Multumita opritorului anti-alunecare integrat, acesta poate fi sprijinit in siguranta de pereti sau usi si poate fi depozitat intr-un spatiu foarte restrans, suspendat intr-un carlig de inelul din maner.
Das AirClean-Filtersystem
Filtrarea exceptionala a aspiratoarelor Miele se bazeaza pe un sistem in mai multe trepte. Aceste este format din sacul de praf inovator Miele, filtrul de protectie a motorului si filtrul de evacuare Miele. Interactiunea acestor componente asigura filtrare a peste 99,9% din praful fin. Puteti respira usurati!
Cu eficienta, pentru rezultate optime
Doar puterea mare a motorului nu garanteaza o curatare buna. Cu Miele, o serie de caracteristici de design interactioneaza in cel mai eficient mod. Garnitura etansa a aspiratorului si designul aerodinamic al tuturor componentelor flux perfect al aerului si o putere maxima de aspirare la duza pentru pardoseala. Duza pentru pardoseala AirTeQ curata deosebit de temeinic, obtinand cele mai bune rezultate de curatare la o setare de putere redusa.
Filtru AirClean Plus pt. un climat optim in camera
Puteti alege dintre cele patru filtre de evacuare diferite oferite de Miele. Filtrul AirClean Plus asigura o filtrare eficienta, pentru ca aerul din camerele dvs. sa fie cat se poate de curat. Timestrip (banda pentru timp) va informeaza cand trebuie schimbat filtrul.
Protectie de incredere impotriva supraincalzirii
Un limitator de temperatura protejeaza toate aspiratoarele verticale de la Miele impotriva supraincalzirii. In cazul blocarii pasajului de aer - de exemplu, dupa aspirarea unor particule voluminoase - motorul se va opri automat pentru mai multa siguranta. Dupa eliminarea cauzei si racirea aparatului, acesta este gata de utilizare din nou.
Acest motor nu va forta sursa de alimentare.
Nivelul de putere selectat este amplificat lent in momentul pornirii aspiratoarelor Miele. Acest lucru previne suprasolicitarea sursei de energie.
 
Tip constructie 

Aspiratoare verticale de mana
Marca produs Swing H1
Versiune motor EcoLine
Tip produs SACJ1

Confortul utilizatorului

Comanda glisanta cu doua niveluri
Maner cu orificiu pentru depozitarea suspendata
Carlig cablu cu eliberare rapida
Maner ergonomic de transport
Maner ergonomic
Tub de aspirare Tub de aspirare din otel inoxidabil

Eficienta si sustenabilitate

Clasa eficientei energetice A
Consum energetic anual in kWh 25,9
Clasa de performanta de curatare a covoarelor D
Clasa de performanta de curatare a pardoselilor tari A
Clasa de emisii de praf A
Nivel de putere a zgomotului dB(A) la 1 pW 76
Consum electric nominal in W 600

Mobilitate

Raza de actiune in m 9
Lungimea cablului in m 8,0

Sistem de filtrare

Tip de sac de praf KK
Volum sac de praf in l 2,5
Indicator pentru schimbarea sacului de praf
Filtru de evacuare Filtru AirClean+
Filtru de protectie motor

Siguranta

Sistem de blocare pentru duza de pardoseala si maner
Pozitionare automata a sacului de praf
Maner cu suprafata anti-alunecare

Date de performanta

Putere maxima in W 700

Accesorii standard

Set de accesorii cu doua piese Furnizat
Duza pentru tapiterii
Duza pentru spatii inguste
Perie pentru pardoseli tari
Perie SBD 290-3
Filtru AirClean+filtru
Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Miele Aspirator vertical Swing H1, 700W, Clasa A

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Nica Lucian (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 6 ani
Miele Aspirator vertical Swing H1, 700W, Clasa A

Este un aspirator extrordinar. Trage foarte bine si e usor de manevrat. Recomand.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.