Aspirator vertical 3in1 cu functie de mop Philips SpeedPro Aqua FC6718/01, 18 V, autonomie max 40 min, cap de aspirare 180°, perie integrata, accesoriu spatii inguste, Albastru intens

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical 3in1 cu functie de mop Philips SpeedPro Aqua FC6718/01, 18 V, autonomie max 40 min, cap de aspirare 180°, perie integrata, accesoriu spatii inguste, Albastru intens de la Philips

Aspirator vertical 3in1 cu functie de mop Philips SpeedPro Aqua FC6718/01, 18 V, autonomie max 40 min, cap de aspirare 180°, perie integrata, accesoriu spatii inguste, Albastru intens

 

 

Rapid. 3 in 1 cu aspirator, mop si aspirator portabil

Noul aspirator fara fir SpeedPro Aqua ofera curatare rapida, cu actiune puternica, chiar si in cele mai dificile locuri. Este echipat cu cap de aspirare la 180° pentru adunarea precisa a murdariei si cu un sistem unic de aspirare si stergere. 

 

Aduna pana la 98 % din praf si murdarie la fiecare trecere

Capul de aspirare la 180° este proiectat pentru aspirarea puternica si precisa a pana la 98 % din praf si murdarie la fiecare trecere, pe toate tipurile de pardoseli, chiar si in locurile greu accesibile.

 

Doua setari de viteza pentru a se potrivi diferitelor pardoseli si tipuri de murdarie

 

 

Aspirator, mop si aspirator portabil, eliminand pana la 99 % din bacterii

Sistemul unic de aspirare si stergere ajuta la indepartarea a pana la 99 % din bacterii la o singura trecere. Eliberarea controlata a apei mentine un nivel optim de umiditate pentru toate suprafetele dure in timpul curateniei. Buretii din microfibra pot fi spalati de mana sau in masina de spalat.

 

Pentru mai multe tipuri de praf, cu AquaBoost pentru murdarie mai persistenta

Mod AquaBoost pentru a curata mai rapid murdaria mai persistenta.

 

Pana la 40 min. de putere de curatare cu baterii Li-ion de 18 V

Bateriile litiu-ion de 18 V de inalta performanta ofera pana la 40 de minute de functionare in modul normal si 20 de minute in modul Turbo inainte de a trebui reincarcate.

 

Unitate portabila, accesoriu pentru spatii inguste si perie integrate

Accesoriile sunt simplu de utilizat cu un singur clic. Cu unitatea portabila detasabila, SpeedPro se comporta ca doua dispozitive intr-unul singur. Accesoriul cu perie este integrat in tub, pentru a fi intotdeauna la indemana pentru curatarea tavanelor si a rafturilor.

 

Ajunge rapid peste tot, chiar si sub mobila joasa

SpeedPro este flexibil si usor de manevrat. Compartimentul de praf este in partea superioara, ceea ce permite un unghi mai mic. In plus, poate sta complet lipit de podea pentru a ajunge sub mobila joasa.

 

Motorul PowerBlade este proiectat pentru viteza ridicata a aerului

Motorul PowerBlade este proiectat pentru viteza ridicata a aerului, pentru a permite o aspirare puternica si precisa la nivelul capului de aspirare.

 

PowerCyclone 7 mentine o performanta puternica mai mult timp

Tehnologia PowerCyclone 7 separa imediat praful din aer, pentru a mentine o performanta puternica mai mult timp.

 

Design unic al compartimentului de praf, care se goleste fara nori de praf

Compartimentul pentru praf al aspiratorului poate fi scos si golit usor si igienic, fara a provoca niciun nor de praf.

 

Filtrul lavabil asigura o viteza ridicata a aerului mai mult timp*

Sistemul de filtrare capteaza pana la 99 % din polen si sporii de mucegai, readucand aer curat in motor si asigurand o viteza ridicata a fluxului de aer si performanta durabila.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.