Philips Aspirator de mana FC6140/01, 45 W, 0.5 l, 3.6 V, indicator incarcare, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator de mana FC6140/01, 45 W, 0.5 l, 3.6 V, indicator incarcare, alb de la Philips

Design aerodinamic al capului de aspirare pentru aspirarea mai buna a prafului 
Design-ul aerodinamic al capului de aspirare al aspiratorului Philips MiniVac a fost creat pentru a asigura o aspirare optima a prafului, chiar si a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomica a capului de aspirare va ajuta sa curatati chiar si zonele cele mai greu accesibile.
Flux de aer ciclonic fara punga in 2 etape pentru filtrare optima 
Fluxul de aer ciclonic fara sac pastreaza murdaria in interior, in rotatie, pentru a asigura o putere de aspirare inalta si optima si performante de curatare de durata. Sistemul sau de filtrare in 2 etape garanteaza ca, odata intrata, murdaria nu mai poate iesi. Primul filtru blocheaza cea mai mare parte a murdariei, iar al doilea filtru capteaza particulele de praf mai fine.
Baterii NiMH de 3,6 V puternice 
Acumulatorii puternici si durabili nichel - hidruri metalice (NiMh)* ai aspiratorului Philips MiniVac nu sunt afectati de efectul de memorie. Acest efect reduce capacitatea acumulatorului in timp, reducand si durata de functionare. Astfel, aspiratorul Mini Vac cu baterii NiMH asigura o functionare mai indelungata decat produsele similare cu acumulatori standard nichel - cadmiu (NiCd), care sunt afectati de efectul de memorie.
Cap de aspirare cu fixare dintr-un pas cu un clic, pentru golire usoara 
Aspiratorul Philips MiniVac se goleste usor si rapid si se curata igienic. Philips MiniVac are un cap de aspirare care se detaseaza usor dintr-o singura miscare, astfel incat puteti goli Mini Vac fara a atinge murdaria.
Manerul cu bucla asigura prinderea optima
Aspiratorul Philips Mini Vac are un maner curbat, care asigura o prindere excelenta. Puteti apuca aspiratorul Mini Vac in orice mod doriti. Stratul de cauciuc moale este placut la atingere si va ofera prinderea perfecta de care aveti nevoie.
Baza incarcare subtire (pt perete/masa) 
Puteti pastra aparatul Philips Mini Vac pe o baza de incarcare comoda, agatat pe perete sau asezat pe masa. In acest fel, Mini Vac, cu bateria sa reincarcabila puternica, va sta permanent la indemana.

Specificatii

Tip produs Aspirator de mana
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Baterie reincarcabila Da
Control pe maner Nu
Derulator automat cablu Nu
Variator de putere Nu
Tip suprafata Multi-suprafete
Latime 46 cm
Inaltime 16 cm
Adancime 16 cm
Greutate 1.3 Kg
Culoare Alb
Accesorii Stand incarcare
Tehnologie Sistem Cyclone
Capacitate colectare 0.5 l
Putere 45 W
Putere de aspirare 8 W
Autonomie (minute) 9
Tensiune (V): 3.6
Nivel zgomot 75 dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.