Philips Aspirator robot SmartPro Active FC8820/01, 0.4 l, 14.8 V, 3 trepte, 4 moduri curatare, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot SmartPro Active FC8820/01, 0.4 l, 14.8 V, 3 trepte, 4 moduri curatare, negru de la Philips

Sistemul de detectare inteligenta adapteaza curatarea la orice mediu

Sistemul de detectare inteligenta adapteaza curatarea la orice mediu

Noul aspirator robot este echipat cu sistemul de detectare inteligenta, o combinatie de cipuri inteligente, pana la 22 de senzori, un giroscop si un accelerometru, care ii confera robotului capacitatea de a curata singur. Robotul intelege mediul si alege strategia de curatare optima pentru a-ti curata casa cat mai repede posibil. Robotul nu se blocheaza si se intoarce la statia sa de andocare atunci cand este necesar.

Senzori cu infrarosu pentru detectarea si evitarea obstacolelor

Noul aspirator robot Philips este echipat cu 6 senzori cu infrarosu pentru detectarea si evitarea obstacolelor, cum ar fi peretii, lampile sau cablurile, astfel incat podelele sa fie curatate cu atentie. In sfarsit, te poti bucura de o casa curata fara sa fie nevoie sa intervii.

Senzori cu infrarosu pentru detectarea si evitarea obstacolelor
Revine automat la statia de baza pentru incarcare

Revine automat la statia de baza pentru incarcare

Atunci cand bateria aspiratorului robot Philips este aproape epuizata, acesta va merge automat la statia de andocare pentru a se incarca, astfel incat sa fie pregatit pentru urmatoarea sesiune de curatare.

Capacitatea de a programa curatarea pentru intreaga saptamana

Noul aspirator robot ofera o functie de programare saptamanala, astfel incat sa poti programa urmatoarea sesiune de curatare cu o saptamana inainte, existand posibilitatea de a seta ore diferite pentru fiecare zi, cu exceptia uneia singure. Robotul se va activa chiar daca nu esti acasa, astfel incat sa te poti bucura de o casa curata.

Capacitatea de a programa curatarea pentru intreaga saptamana
Baterie Li-Ion puternica pentru durata de functionare de 120 min

Baterie Li-Ion puternica pentru durata de functionare de 120 min

Bateria cu litiu-ion puternica are o durata de viata mai lunga si un timp de incarcare mai scurt decat bateriile standard. Noul aspirator robot functioneaza timp de pana la 120 min.

Sistem de curatare in 3 etape, inclusiv functia de stergere uscata

Primele doua perii lungi imping murdaria si praful pe traseul robotului. Apoi, capul de curatare aduna murdaria si praful datorita motorului sau puternic. La final, dispozitivul de stergere cu atasare rapida rafineaza curatarea colectand si cele mai fine urme de praf de pe podele.

Sistem de curatare in 3 etape, inclusiv functia de stergere uscata
Robotul detecteaza zonele cele mai prafuite pentru o curatare mai temeinica

Robotul detecteaza zonele cele mai prafuite pentru o curatare mai temeinica

Functia de senzor de praf permite robotului sa recunoasca automat zonele cu cele mai mari acumulari de praf, astfel incat sa ramana in acele zone cu cateva secunde in plus, pentru o curatare mai temeinica.

Capul de curatare cu urmarire a conturului se adapteaza la podelele inegale

Aspiratorul robot este prevazut cu un cap de curatare mobil, care urmareste conturul podelelor, covoarelor, carpetelor etc. pentru a asigura rezultate precise de curatare.

Capul de curatare cu urmarire a conturului se adapteaza la podelele inegale
4 moduri de curatare pentru a se adapta la diferite zone

4 moduri de curatare pentru a se adapta la diferite zone

4 moduri de curatare pentru a se adapta la diferite zone din casa ta. Modul tip Z conduce robotul dupa un tipar paralel in zig-zag, atunci cand acesta descopera un spatiu relativ mai mare. Modul de salt conduce robotul in linie dreapta, iar atunci cand robotul se loveste de un obiect, acesta va alege o alta directie in mod aleatoriu. Cu modul in spirala, robotul efectueaza miscari in spirala, crescandu-si treptat raza. Modul de urmarire a peretelui permite robotului sa curete in timp ce ramane aproape si paralel cu peretele.

Mod de aspirare TURBO pentru curatare intensa

Mod de aspirare TURBO pentru curatare intensa

Perete virtual pentru a tine robotul la distanta de zonele interzise
  • Perete virtual pentru a tine robotul la distanta de zonele interzise

    Peretele virtual creeaza o bariera invizibila pe care robotul nu o poate trece. Aceasta bariera invizibila poate fi utilizata pentru a retine robotul intr-o anumita camera sau zona si pentru a-l impiedica sa se apropie prea mult de cablurile electrice sau de computer, de obiectele fragile de pe podea etc. Peretele virtual are o anvergura de aproximativ 2 metri.

  • Telecomanda pentru a controla robotul de la distanta

    Telecomanda iti permite sa controlezi aspiratorul robot de la distanta si sa efectuezi diferite actiuni. Ii poti comanda robotului sa porneasca si sa se opreasca, il poti ghida in orice directie, poti schimba traseul de curatare sau ii poti cere robotului sa revina la statia de andocare

 
 
Design- Culoare Negru intens si aramiu cromat

Performanta

Tip baterie Li-Ion
Durata de functionare 120 minute
Nivel de zgomot 63,4 dB
Tensiune baterie 14,8 V
Durata de incarcare 4 ore
Consum de energie in modul stand-by 0,65 W

Filtrare - Capacitate praf 0,4 l

Comoditate a utilizarii

Moduri de curatare 4
Prag de urcare 15 mm
Senzori cu infrarosu Da
Tipuri de podele Covor,Podea dura
Sistem de detectare inteligent 25 senzori
Senzor de praf Da
Programare saptamanala Da

Capete de aspirare si accesorii - Alte accesorii Adaptor de alimentare c.a.,Perii laterale (1 pereche),1 filtru,Baza,Telecomanda cu indicator luminos

Dimensiuni si greutate

Dimensiuni 80x330 mm
Greutate produs 1,95 kg
greutate cu ambalaj 4,0 kg

Accesorii incluse

Perete virtual 1 buc.
Mop uscat Da
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.