Philips Aspirator cu sac Performer Ultimate FC8955/09, 750 W, 4 l, telecomanda ErgoGrip, tub telescopic, perie TriActive LED, filtru antialergic ECARF, clasa A, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator cu sac Performer Ultimate FC8955/09, 750 W, 4 l, telecomanda ErgoGrip, tub telescopic, perie TriActive LED, filtru antialergic ECARF, clasa A, gri de la Philips

Tehnologie AirflowMax pentru putere mare de aspirare continua

Tehnologia unica AirflowMax mentine puterea de aspirare ridicata pentru mai mult timp, pentru a utiliza sacul pana la maxim. Tehnologia este conceputa pe baza optimizarii a trei elemente cheie: 1) Un profil unic al nervurilor din interiorul compartimentului pentru praf, pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf si pentru a permite utilizarea intregii suprafete a sacului. 2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, care permite deplierea uniforma a sacului de praf. 3) Structuri din fibra de inalta calitate, care nu se infunda, in interiorul sacului de praf si care absorb praful fara a infunda porii, evitand astfel o reducere a puterii de aspirare.

Tehnologie AirflowMax pentru putere mare de aspirare continuă

TriActive LED pentru rezultate de curăţare în profunzime

TriActive LED pentru rezultate de curatare in profunzime

Noul cap de aspirare TriActive LED evidentiaza praful ascuns datorita tehnologiei exclusive a lampii de podea. Multumita structurii unice din cauciuc a clapelor, capul de aspirare fara perii ofera o experienta fara incalcire, pentru a nu rasuci parul. Datorita formei plane, asigura o functionalitate orizontala, care te ajuta sa ajungi in si mai multe zone.

CarpetClean pentru curatarea eficienta pe podele moi

CarpetClean este ideal pentru curatare in profunzime, acest cap de aspirare fiind adecvat pentru cele mai dificile curatari de covoare si realizand o extragere eficienta a prafului din podelele moi.

CarpetClean pentru curăţarea eficientă pe podele moi

Pornire/oprire automată pentru a asigura o putere de aspirare numai la nevoie

Pornire/oprire automata pentru a asigura o putere de aspirare numai la nevoie

Functia inteligenta de pornire/oprire automata va porni automat aspiratorul cand este utilizat si il va opri cand nu este utilizat

Maner ErgoGrip cu comanda de la distanta si cu butoane de comanda integrate

Datorita comenzii ergonomice de la distanta, setarile de putere iti sunt la indemana, pentru a putea comuta cu usurinta intre setarile de putere in functie de loc si de suprafata de podea aspirata, pentru o curatare mai eficienta. Un alt avantaj al comenzii de la distanta este ca nu trebuie sa te intinzi la unitatea principala de fiecare data, astfel curatenia devenind mai usoara ca oricand, fara a aduce vreun compromis manevrabilitatii.

Mâner ErgoGrip cu comandă de la distanţă şi cu butoane de comandă integrate

Accesorii incluse pentru o curăţare rapidă şi riguroasă

Accesorii incluse pentru o curatare rapida si riguroasa

Accesoriile incluse contin: - un accesoriu pentru spatii inguste, care ajunge foarte bine in zone mai inguste si care functioneaza bine de-a lungul plintelor si in zone greu accesibile, precum fantele. - un accesoriu pentru tapiterie, cu cap mic, plat si aspirare puternica, acest atasament functionand foarte bine pe suprafete textile.

Afisaj digital intuitiv pentru obtinerea celei mai bune performante

Afisajul digital intuitiv arata informatii relevante, ajutandu-te sa obtii cea mai buna performanta a aspiratorului tau: - 4 setari de curatare - Indicator de umplere a sacului de praf - Indicator de pornire/oprire automata

Afişaj digital intuitiv pentru obţinerea celei mai bune performanţe

Perie moale integrată în mâner, întotdeauna gata de utilizare

Perie moale integrata in maner, intotdeauna gata de utilizare

Aspiratorul este conceput cu o perie moale pentru praf, care este integrata confortabil in manerul aparatului. Intotdeauna gata de utilizare.

 

s-bag Ultra Long Performance capteaza chiar mai multe particule fine de praf

Sacul s-bag Ultra Long Performance a fost dezvoltat sa obtina performanta optima din aspiratorul tau. Acest sac de praf confera aspiratorului o putere extrema de aspirare pe toata durata de viata a sacului. Multumita filtrarii excelente din materialul cu straturi multiple, sunt capturate chiar si cele mai fine particule, contribuind la un aer mai curat in casa ta. Sacul s-bag® Ultra Long Performance a fost testat si aprobat de institutul independent de testare.

s-bag Ultra Long Performance captează chiar mai multe particule fine de praf

 

Performanta

Clasa de eficienta energetica A
Clasa emisiilor de praf A
Clasa de curatare a covoarelor B
Clasa de curatare a suprafetelor dure A
Flux de aer (max) 35 l/s
Consum anual de energie 26,5 kW·h
Putere de intrare (IEC) 650 W
Putere de intrare (max) 750 W
Nivel de zgomot 74 dB
Putere de aspirare (max.) 220 W
Vid (max) 15 kPa

Duze si accesorii

Accesorii incluse Accesoriu pentru spatii inguste
Perie integrata Peria mica
Duza suplimentara Curatare covor
Accesorii suplimentare Telecomanda ErgoGrip
Duza principala Cap de aspirare TriActive LED


Greutate si dimensiuni

Dimensiunile produsului (L x G x I) 280 x 300 x 475 mm
Greutate produs 6,2 kg

Comoditate a utilizarii

Raza de actiune 11 m
Maner pentru transport Frontal
Tip tub Tub telescopic de aluminiu 2-P
Tip rotativ Cauciuc
Cuplaj tub SmartLock 

Control energie Telecomanda
Indicator digital pentru umplerea sacului de praf Da


Design

Culoare Argintiu titaniu


Filtrare

Tipul sacului de praf Saci s-bag Ultra Long Performance
Capacitate praf 4 l
Filtru de evacuare Filtru antialergic


Durabilitate

Ambalaj > 75% materiale reciclate
Manual de utilizare 100% hartie reciclata

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.