Robot de aspirare Roborock S7 MaxV Ultra, 5100 Pa, Mop cu ultrasunete 3000/min, 74W, Identificarea covorului cu ultrasunete, Recunoastere automata a camerei, Auto-umplere cu apa, 180 min (mod silențios), Recipient praf: 400ml, Recipient apa: 200ml, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Robot de aspirare Roborock S7 MaxV Ultra, 5100 Pa, Mop cu ultrasunete 3000/min, 74W, Identificarea covorului cu ultrasunete, Recunoastere automata a camerei, Auto-umplere cu apa, 180 min (mod silențios), Recipient praf: 400ml, Recipient apa: 200ml, Negru de la ROBOROCK

Roborock S7 MaxV Ultra

Aspira mai mult. Mop mai mult. In timp ce goliti mai putin, curatati mai putin si faceti mai putin. Roborock S7 MaxV, combinat cu docul Empty Wash Fill Dock, lanseaza un nou nivel de automatizare a curatarii podelelor.

Un Dock pentru a-i conduce pe toti

Empty Wash Fill Dock este cel mai avansat dock Roborock de pana acum, dezlantuind o lume de noi facilitati pentru cei care au nevoie de cea mai curata dintre podele.

Auto-spalare

Un sistem unic de spalare spala mopul robot in timpul curatarii si cand este terminat.

Auto-umplere

Reincarca rezervorul de apa al robotului in timpul curatarii pentru o perioadaa de stergere de pana la 3230 sqft.

Auto-curatare

Designul cu autocuratare se curata si singur, pentru o intretinere si mai usoara.

Autogolire

Golirea automata a gunoiului inseamna pana la 7 saptamani fara schimbarea sacului.

Incarcare rapida

Reincarcati cu 30% mai repede si reveniti la curatare mai devreme.

Aspiratie puternica de 5100 Pa

Puterea de aspirare a fost marita. Pana sus. De la maximum 2500 Pa pe Roborock S6 MaxV pana la 5100 Pa pe S7 MaxV. Asta inseamna mai mult decat dublul puterii. Porniti modul Max+ si toata aceasta putere va apartine.

Inteligenta atotstiutoare

ReactiveAI 2.0 combina scanarea 3D cu lumina structurata – un proces care utilizeaza un model proiectat pe o scena si utilizeaza deformarea modelului pentru a recunoaste obstacolele cu acuratete – si o unitate de procesare neuronala complet noua conceputa pentru a executa algoritmii de invatare automata ai Roborock, pentru a face S7 MaxV sa gandeasca mai inteligent, lucreaza mai repede, mai usor ca niciodata.

Vezi. Evita-l

Podelele din casele aglomerate sunt un camp minat de sosete, jucarii, cani si multe altele. Scanarea 3D cu lumina structurata identifica cu precizie locatia si dimensiunea obstacolelor si pericolelor, atat in ​​camerele luminoase, cat si in cele intunecate, pentru o curatare fara griji in orice moment al zilei.

Recunoasteti si reactionati

Multe lucruri pot prinde un robot, de la cantare la fire, pantofi si chiar deseuri de animale de companie. Avand la baza invatarea automata si o unitate de procesare neuronala dedicata, S7 MaxV recunoaste aceste pericole si reactioneaza diferit in functie de ceea ce vede. Apropiindu-va de pantofii cazuti, dar stati departe de deseurile animalelor de companie. Chiar si sa-si dea drumul cu atentie intre pericole.

Inregistrati-va pentru un chat

Vizualizarea de la distanta a fost acum imbunatatita, astfel incat sa puteti face mai mult decat sa vorbiti cu oamenii de acasa. Cu un microfon integrat, acum poti vorbi cu ei, indiferent unde te afli.

Costruit pentru securitate si confidentialitate

Nu se poate spune suficient ca confidentialitatea si securitatea sunt esentiale atunci cand aveti o camera acasa. De aceea, in scopul evitarii obstacolelor, ReactiveAI 2.0 nu salveaza o singura imagine. Nicio imagine salvata inseamna ca nu exista imagini de pierdut. Nu numai ca, S7 MaxV este certificat ca un produs de casa inteligent si sigur de catre TUV Rheinland si indeplineste, de asemenea, standardele de securitate cibernetica ETSI EN 303 645.

Control total al aplicatiei

•Recunoaste automat pana la 4 niveluri pentru o navigare eficienta. Va puteti vizualiza casa cu o harta 3D.

•Folosind mobilierul dvs., S7 MaxV recunoaste automat dormitoarele, camerele de zi, salile de mese si baile si va va recomanda cantitatea potrivita de putere de aspiratie si intensitatea de curatare pentru fiecare camera.

•Folositi zone virtuale interzise, ​​pereti invizibili si zone fara mop pentru a va opri robotul de unde nu doriti sa ajunga.

•Programeaza-ti curatenia in functie de ora si camera. Aduceti cea mai inteligenta si atenta experienta de curatare.

Curatare profunda cu tehnologia Sonic Vibration

Cu puterea sunetului, frecarea de pana la 3.000 de ori pe minut. Alimentate de un rezervor electronic de apa de 300 ml, petele de la cafea la noroi si altele pot fi curatate profund si eficient. De asemenea, creste cand curatarea este terminata pentru a evita raspandirea murdariei, prevenind eficient poluarea secundara. Imbunatateste complet curatarea casei dvs. cu tehnologia sonic mopping.

Gata sa se ridice

Ai covoare? Si podele proaspat spalate? Perfect. Ridicarea inteligenta a mopului inseamna ca atunci cand este detectat un covor, mopul este ridicat din cale. Acum puteti obtine podele spalate si covoare aspirate intr-o singura curatare.

Dreapta si rapida cu navigarea LiDAR

Folosind LiDAR Navigation, hartile de la bord sunt incredibil de precise, iar renumitii algoritmi de navigatie adaptivi Roborock functioneaza intotdeauna pentru a gasi cea mai rapida ruta pentru curatare.

Acum, incepeti sa va bucurati de curatare

Suportul Amazon Alexa, Google Home si comenzile rapide Siri va permit sa va comandati robotul cu puterea vocii. Incepeti curatarea cu o simpla comanda vocala.

Blocare pentru copii

Preveniti animalele de companie si copiii sa inceapa cu usurinta o curatare, plasati robotul convenabil oriunde.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare

Uscata

Umeda

Cu spalare

Tip suprafata Multi-suprafete
Functii

Wi-Fi Programabil

Curatare automata

Rezervor apa detasabil

Indicator recipient colector plin

Indicator luminos acumulator

Senzor anti-cadere

Senzor mapare incapere

Senzor radar

Adancime 350 mm
Latime 353 mm
Inaltime 96.5 mm
Greutate 13.1 Kg
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 74 W
Autonomie acumulator 180 min
Capacitate colectare 400 ml
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.