Aspirator cu abur Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi, 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator cu abur Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi, 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb de la Rowenta

Aspirator cu abur Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi, 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb
 
 
Curatare performanta intr-un timp scurt

Descopera aparatul perfect pentru curatarea tuturor suprafetelor ce te va ajuta sa economisesti timp: aspira si curata cu abur simultan toate tipurile de suprafete dintr-o singura miscare.
   
Mai rapid, mai curat, mai sanatos

Aspiratorul cu abur Rowenta Clean & Steam Ultimate asigura curatare impecabila intr-un timp scurt pentru toate tipurile de podele si suprafete pentru ca tu sa economisesti timp zi de zi.

Experimenteaza eficienta curatarii dintr-o singura miscare si puterea de aspirare de top cu un aparat ce le face pe toate: aspira si curata cu abur simultan podelele, curata cu abur toate suprafetele datorita aspiratorul cu abur de mana detasabil, pachetul oferind o gama variata de accesorii pentru versatilitate absoluta.
   
Versatilitate maxima cu un aspirator cu abur multifunctional

Acest aspirator cu abur va fi perfect pentru toate suprafetele datorita gamei variate de accesorii. Foloseste accesoriul pentru ferestre pentru a curata geamurile si oglinzile, concentratorul pentru abur pentru suprafetele greu accesibile, peria dedicata fantelor dintre placile de gresie, mopurile din microfibra pentru a improspata suprafetele din material textil si peria de mari dimensiuni pentru scopuri multiple.

Periile multicolore de mici si mari dimensiuni sunt de asemenea incluse si sunt destinate utilizarii pe toate tipurile de suprafete din baie (periile albastre), bucatarie (periile portocalii) si orice alta camera (periile verzi).
   
Eficienta pentru toate suprafetele

O singura miscare este suficienta pentru a-ti curata perfect podelele datorita sistemului Dual-Cleaning ce aspira in timp ce curata cu abur pentru rezultate exceptionale si performante de curatare de top intr-un timp scurt. Pentru a curata covoarele si mocheta, foloseste accesoriul proiectat special Ultra Glider ce-ti va permite sa le aspiri si si improspatezi dintr-o singura miscare.
   
Igienizare

Puterea aburului omoara pana la 99.9% din bacterii si germeni, igienizandu-ti locuinta fara a fi necesara utilizarea detergentilor sau chimicalelor pentru o locuinta sanatoasa si grija pentru mediul inconjurator.
   
Performanta de aspirare de lunga durata

Tehnologia Ciclonica avansata ofera un nivel inalta de separare a aerului de praf pentru o performanta imbunatatita si rezultate de curatare de lunga durata.
   
Puterea aburului ajustata in functie de tipul de suprafata

Ajusteaza debitul de abur de la Eco la Max in functie de tipul de podea (parchet, gresie, covor, etc.) sau suprafata (inox, sticla, material textil, etc).
   
Mopuri eficiente, rezistente si lavabile

2 tipuri de mopuri lavabile confectionate in proportii diferite din nailon si microfibra: mop cu fire dese din nailon pentru a curata punctele dificile de pe suprafetele murdare si mop cu fire dese din microfibra pentru a curata toate suprafetele.
   
Usor de transportat si depozitat

Transport usor datorita manerului ergonomic dedicat si a rotilor. De asemenea, aspiratorul este usor de depozitat multumita suportului inclus si a spatiului de depozitare dedicat cablului.
   
Sistem anticalcar cu cartus pentru durabilitate

Cartusul anticalcar previne daunele provocate de calcar aparatului tau si ii ofera acestuia o durabilitate imbunatatita.
   
Usor de utilizat

Usor de pornit, panou de control intuitiv si culori sugestive, declansator, schimbare usoara a mopului si multe altele - descopera functiile avansate pentru o utilizare confortabila si usoara.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator de mana
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata Cu spalare
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Rezervor apa detasabil Control pe maner
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1700 W
Autonomie acumulator 30 min
Capacitate colectare 0.5 l

FILTRARE & ACCESORII

Tehnologii Ciclonica
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.