Aspirator robot ROWENTA Explorer Animal Serie 40 RR7267WH, 0.25l, Smart Exploration, functie mop, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator robot ROWENTA Explorer Animal Serie 40 RR7267WH, 0.25l, Smart Exploration, functie mop, alb de la Rowenta

Conecteaza-ti robotul prin Wi-Fi la aplicatia Rowenta Robots si controleaza-ti sesiunile de curatat de oriunde, oricand! Delegare - Programezi sesiunile de curatat: zilele saptamanii, intervalul orar, modul de curatare (AUTO, AUTO EXPRES & MARGINE).  

- Primesti notificari legate de activitatea si intretinerea robotului tau.

 

 

Explorer ANIMAL+ are peria centrala din doua materiale (peri sintetici & poliuretan), cu performanta ridicata pe toate tipurile de suprafete vs. peria standard (100% peri sintetici). Datorita combinatiei dintre cele doua materiale, infasurarea firelor lungi de par este redusa si performantele de aspirare raman constante mai mult timp, indiferent de suprafata. 

 

 

Banda magnetica functioneaza ca o bariera virtuala pentru a delimita locurile unde robotul nu are acces.

 

 

Datorita sistemului AQUA FORCE, robotul aspira si spala in acelasi timp, indepartand eficient cele mai mici particule de praf si urmele de labute murdare. 

 

 

SISTEM DE NAVIGARE SMART EXPLORATION 2.0, cu 3 moduri de curatare - combina senzori cu infrarosu pentru evitarea obstacolelor cu senzori de cadere ce previn rasturnarea robotului pe scari.

  • Mod Auto: navigare amanuntita ce evita obstacolele, pentru acoperire optima a intregii suprafete
  • Mod Auto Expres: navigare automata timp de 30 de minute in modul Auto pentru rezultate rapide intr-o anumita incapere
  • Mod Margine: curata in special de-a lungul peretilor si plintelor

 

 

Recipientul de praf este usor de golit, iar lavetele din microfibra ale mopului pot fi curatate in masina de spalat.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.