Aspirator robot ROWENTA Explorer Aqua Serie 20 RR6875WH, recipient 0.25l, 3 functii de curatare, Sistem Aqua Force 2 in 1, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot ROWENTA Explorer Aqua Serie 20 RR6875WH, recipient 0.25l, 3 functii de curatare, Sistem Aqua Force 2 in 1, Negru de la Rowenta

Partenerul ideal ce aspira si spala in acelasi timp!

SISTEMUL DE NAVIGARE SMART EXPLORATION 2.0, cu 3 moduri de curatare, combina senzori cu infrarosu pentru evitarea obstacolelor cu senzori de cadere ce previn rasturnarea robotului pe scari.

  • Mod Aleatoriu: navigare amanuntita ce evita obstacolele, pentru acoperire optima a intregii suprafete
  • Mod Aleatoriu Camera: navigare automata timp de 30 de min in modul Aleatoriu, pentru rezultate rapide intr-o anumita incapere
  • Mod Margine: curata in special de-a lungul peretilor si plintelor

Datorita sistemului AQUA FORCE, robotul aspira si spala in acelasi timp, indepartand eficient cele mai mici particule de praf si urmele de labute murdare. 

Performanta ridicata de aspirare pe orice tip de podea, inclusiv la colturi, datorita periei rotative centrale cu 1 000 rpm precum si a celor 2 perii laterale.

Explorer S20 poate fi controlat atat manual, direct de pe produs, cat si de la distanta, cu ajutorul telecomenzii, avand acces total asupra functiilor aspiratorului.

Aspirare programabila, in fiecare zi a saptamanii: robotul iti ofera posibilitatea de a programa sesiunile de curatat la ora dorita de tine, acelasi program pentru fiecare zi a saptamanii.

Lavetele din microfibra ale mopului pot fi curatate in masina de spalat.

Baterie Litiu - Ion

Bateria ofera o autonomie de pana la 150 min. pentru sesiuni de curatare perfecte.

 

 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.