Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 11.60 RH9879WO, 130 Air Watts, tehnologie flex, control display, iluminare LED, autonomie 45 min, functie boost, rosu/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 11.60 RH9879WO, 130 Air Watts, tehnologie flex, control display, iluminare LED, autonomie 45 min, functie boost, rosu/gri de la Rowenta

Pur si simplu, cea mai buna Xperienta de curatare*

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 ofera cea mai buna performanta de aspirare de la Rowenta datorita motorului inovativ, cu noua tehnologie DigitalForce ce beneficiaza de o putere de aspirare de pana la 130 Air Watts si a bateriei puternice de 25,2 V ce garanteaza o autonomie de pana la 45 de minute, atunci cand este utilizat aspiratorul de mana in modul Eco. Bucura-te de o experienta de curatat perfecta datorita inovatiilor High Tech: capul de aspirare pentru a aspira si curata in acelasi timp, tubul flexibil Flex, Control Disply, iluminarea LED de la nivelul capului de aspirare si multe altele.

*de la Rowenta  

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 11.60: Xperienta perfecta de curatat si tehnologii inovative

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 ofera performante inalte de aspirare si tehnologii inovative. Aspiratorul beneficieaza acumd e o baterie detasabila ce garanteaza o autonomie de pana la 45 de minute*. Panoul de control Control Display este la dispozitia ta, precum si declansatorul pentru Functia Boost, acest panou iti va permite sa monitorizezi in timp real autonomia si cele 3 moduri de putere ale aspiratorului. Tubul flexibil Flex iti va oferi posibilitatea de a aspira cu pana la de 4x mai mult sub mobilier fara ca macar sa te apleci, iar capul de aspiorare inclus iti va permite sa aspiri si sa cureti in acelasi timp, economisind astfel timp.

Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 11.60 RH9879WO

  • Motorul inovativ DigitalForce ofera o putere de aspirare de pana la 130 Air Watts pentru o curatare rapida si eficienta a intregii locuinte;
  • Noua baterie detasabila de 25,2 V ofera o putere de aspirare constanta, timp de 45 de minute, atunci cand este utilizat aspiratorul de mana in modul Eco;
  • Panou de control Control Display ofera acces catre cele 3 moduri de putere pentru a-ti optimiza autonomia;
  • Declansatorul functiei Boost este ideal pentru atunci cand ai nevoie de un plus de putere;
  • Tubul flexibil Flex iti va permite sa aspiri ccu pana la de 4x mai mult sub mobilier fara ca macar sa te apleci, iluminarea Power LED oferind un plus de vizibilitate;
  • Datorita capului inclus in pachet, vei putea aspira si curata in acelasi timp, economisind astfel timp;
  • Tehnologia Rowenta de filtrare de pana la 99,9% capteaza particulele de praf, chiar si pe cele mai mici, aerul reemis fiind unul perfect curat;
  • Recipientul pentru colectarea prafului dispune de o capacitate de 0,9 l si este usor de curatat, acesta fiind 100% lavabil;
  • Pachetul include: 2 mopuri pentru capul de aspirare, o mini perie Electro pentru aspirarea parului de animale, accesoriu pentru zonele greu accesibile, perie pentru canapele, baza de incarcare si depozitare si 2 perii pentru a curata orice suprafata;

 

 

Motor DigitalForce

Acesta ofera o putere de aspirare de pana la 130 Air Watts si optimizeaza fluxul de aer aspirat datorita lamelor aerodinamice, viteza acestora fiind ajustata automat.

 

Autonomie de lunga durata

Aspiratorul beneficiaza de o baterie detasabila, de 25,2 V, ce garanteaza o putere de aspirare constanta timp de 45 de minute, atunci cand este folosit aspiratorul de mana in modul Eco. Perfecta pentru a aspira intreaga locuinta fara a fi nevoie sa o incarci. In cazul in care simti nevoia de mai multa putere, o baterie special conceputa poate fi achizitionata separat pentru a mari autonomie pana la 90 de minute.

 

Tub flexibil Flex

Acesta iti va permite sa aspiri cu pana la 4x mai mult sub mobilier fara ca macar sa te apleci. Iluminarea Power LED ofera un plus de vizibilitate in zonele cu lumina scazuta.

 

Control Display

Panoul de control al aspiratorului ofera posibilitatea monitorizarii autonomiei si treptelor de putere: modul Eco, ideal pentru a aspira in fiecare zi orice suprafata, modul Max, ideal pentru suprafetele moi cum ar fi covoarele, si pentru a aspira parul de animale, modul Boost pentru un plus de putere atunci cand ai nevoie.

 

Pozitie Stop & Go

Capul de aspirare si tubul sunt separate fata de aspirator, astfel ca vei putea aspira orice suprafata doresti, nu numai podelele.

 

Functia Boost

Aceasta functie poate fi activata cu o simpla apasare a declansatorului dedicat, functia fiind ideala pentru atunci cand ai nevoie de un plus de putere.

 

Filtrare eficienta

Aspiratorul X-Force Flex 11.60 ofera un nivel inalt de filtrare, de pana la 99,9%, captand particulele de praf, pana si cele mai mic, aerul reemis fiind unul perfect curat.

 

Model Animal Care

O mini perie Electro pentru aspirarea parului de animale, un accesoriu pentru zonele greu accesibile, o perie pentru canapele, baza de incarcare pentru incarcarea si depozitarea aspiratorului si 2 mini perii pentru curatarea tuturor suprafetelor.

 

Iluminare LED

Capul de aspirare beneficiaza de tehnologia Deep Power LED Vision, ce ofera vizibilitate sporita in locurile cu lumina scazuta. Capul de aspirare se poate misca pe o raza de 180°, pentru a aspira in orice colt.

Usor de intretinut

Aspiratorul beneficiaza de un recipient pentru colectarea prafului cu o capacitate de 0.9 l. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta fara a fi nevoie sa desfaci tubul.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.