Aspirator vertical Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO, 52W, 25.2V, autonomie pana la 45 min, putere de aspirare 130 AirWats, tehnologie ciclonica, kit accesorii Aqua, Animal Care, albastru/gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical Rowenta X-Force 11.60 RH9898WO, 52W, 25.2V, autonomie pana la 45 min, putere de aspirare 130 AirWats, tehnologie ciclonica, kit accesorii Aqua, Animal Care, albastru/gri de la Rowenta

 

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force 11.6 redefineste curatenia perfecta, combina performanta extrema de aspirare cu experienta de curatare deplina

Datorita motorului cu tehnologie de ultima generatie, Rowenta X-Force 11.6 ofera o putere de aspirare de pana la 130 Air Watts pentru o curatare in profunzime in intreaga locuinta.

 

Aspira praful de oriunde, datorita tehnologiei FLEX ai acces de pana la 4 ori mai mult* sub piesele joase de mobilier fara sa fie nevoie sa te apleci.

Perie motorizata cu iluminare LED dezvaluie particulele de praf de oriunde pentru a le aspira precis, de la podele dure la covoare, mochete si chiar suprafete intinse.

*comparativ cu un aspirator cu tub rigid, sub piese joase de mobilier.

 

 

Panoul de control iti va permite sa optimizezi sesiunile de curatenie prin monitorizarea in timp real a puterii de aspirare si a autonomie.

  • ECO: performanta & autonomie optimizata pentru utilizarea zilnica;
  • MAX: Curatare in profunzime, special pentru covoare si mochete;
  • Functia Boost: acesta iti va oferi un plus de performanta pentru situatii extreme.

Verifica nivelul bateriei chiar si atunci cand aparatul nu este in functiune!

 

 

Cap de aspirare cu mop AQUA, inclus in pachet, cu actiune 2 in 1, aspira si spala in acelasi timp.

Performanta fara limite datorita tehnologiei cu doua canale de aspirare: aspira atat inainte cat si inapoi pentru sesiuni de curatenie rapide si eficiente.

Fara roti: fara urme sau zgarieturi pe podele.

Nu este nevoie sa cureti capul de aspirare & sa golesti recipientul de apa: bucura-te de o intretinere usoara.

*capul de aspirare Aqua este destinat suprafetelor dure.

 

 

Descopera noua pozitie Stop & Go, ideala daca vrei sa te opresti din aspirat podelele si sa incepi sa aspiri alte suprafete cu aspiratorul de mana. Peria si tubul vor ramane in pozitie verticala.

 

 

25.2V & autonomie de pana la 45 de minute*.

Sesiuni de curatenie fara stres cu putere mare de aspirare si autonomie de pana la 45 de minute datorita bateriei detasabile.

*in pozitia aspirator de mana, in treapta de viteza Eco.

 

 

Bucura-te de un aer curat in locuinta ta, protejat impotriva alergenilor si micro-poluanti.

 

 

Accesorii dedicate oricarui tip de suprafata:

  • Cap de aspirare cu mop: aspira si spala suprefetele dure;
  • Perie pentru tapiterie pentru aspirarea perfecta a asternuturilor si canapelelor;
  • Accesoriu pentru spatii inguste pentru aspirarea prafului din locurile greu accesibile, ideal pentru proprietarii de masini;
  • Perie Mini Electro pentru a indeparta riguros parul animalelor de companie.

 

 

  • Pentru a incarca si depozita cu usurinta aparatul;
  • Incarcare completa in 3 ore.

 

 

Cap de aspirare cu mop, AQUA:

  • Dubla actiune, aspira si spala in acelasi timp!
  • Prevazut cu 2 canale de aspirare, frontal si in spate, pentru aspirare performanta prin miscari inainte si inapoi;
  • Controlul fluxului de apa: buton ON|OFF pentru a opri fluxul de apa atunci cand nu mai este necesar.
  • Fara scurgeri de apa in timpul depozitarii.

 

 

Rezervor de apa usor de alimentat

Este detasabil si are o capacitate de 350 ml, suficient pentru a acoperi intreaga suprafata pe parcursul unei sesiuni de curatat.

 

 

Usor de intretinut datorita accesoriilor lavabile:

  • Filtru de spuma situat in recipientul de praf, este special conceput sa filtreze particulele fine, cum ar fi alergeni, polen si acarieni.
  • 2 tipuri de mopuri lavabile cu proportii diferite de nailon si microfibra:
    • mop cu fire dese de nailon pentru a curata petele dificile;
    • mop cu fire dese din microfibra pentru a curata inclusiv suprafetele mai delicate.

 

Motor DigitalForce

Acesta ofera o putere de aspirare de pana la 130 Air Watts si optimizeaza fluxul de aer aspirat datorita lamelor aerodinamice, viteza acestora fiind ajustata automat.

   

Autonomie de lunga durata

Aspiratorul beneficiaza de o baterie detasabila, de 25,2 V, ce garanteaza o putere de aspirare constanta timp de 45 de minute, atunci cand este folosit aspiratorul de mana in modul Eco. Perfecta pentru a aspira intreaga locuinta fara a fi nevoie sa o incarci. In cazul in care simti nevoia de mai multa putere, o baterie special conceputa poate fi achizitionata separat pentru a mari autonomie pana la 90 de minute.

   

Tub flexibil Flex

Acesta iti va permite sa aspiri cu pana la 4x mai mult sub mobilier fara ca macar sa te apleci. Iluminarea Power LED ofera un plus de vizibilitate in zonele cu lumina scazuta. *comparativ cu un aspirator cu tub fix

   

Control Display

Panoul de control al aspiratorului ofera posibilitatea monitorizarii autonomiei si treptelor de putere: modul Eco, ideal pentru a aspira in fiecare zi orice suprafata, modul Max, ideal pentru suprafetele moi cum ar fi covoarele, si pentru a aspira parul de animale, modul Boost pentru un plus de putere atunci cand ai nevoie.

   

Capul de aspirare Aqua

Aspira si curata in acelasi timp datorita capului de aspirare Aqua, inclus in pachet.

   

Potizia Stop & Go

Capul de aspirare si tubul sunt separate fata de aspirator, astfel ca vei putea aspira orice suprafata doresti, nu numai podelele.

   

Iluminare LED

Capul de aspirare beneficiaza de tehnologia Deep Power LED Vision, ce ofera vizibilitate sporita in locurile cu lumina scazuta. Capul de aspirare se poate misca pe o raza de 180°, pentru a aspira in orice colt.

   

Usor de intretinut

Aspiratorul beneficiaza de un recipient pentru colectarea prafului cu o capacitate de 0.9 l. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta fara a fi nevoie sa desfaci tubul.

   

Functia Boost

Aceasta functie poate fi activata cu o simpla apasare a declansatorului dedicat, functia fiind ideala pentru atunci cand ai nevoie de un plus de putere.

   

Filtrare eficienta

Aspiratorul X-Force Flex 11.60 ofera un nivel inalt de filtrare, de pana la 99,9%, captand particulele de praf, pana si cele mai mic, aerul reemis fiind unul perfect curat.

   

Kit de accesorii Aqua

Pachetul include 2 mopuri, o mini perie Electro pentru aspirarea parului de animale, un accesoriu pentru zonele greu accesibile, o perie pentru canapele, 2 mini perii pentru curatarea tuturor suprafetelor.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub

Metal

Plastic

Functii Indicator recipient colector plin
Greutate 5.1 Kg
Culoare Albastru/Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 130 W
Putere de aspirare 130 W
Autonomie acumulator 45 min
Nivel zgomot 67 dB
Capacitate colectare 0.4 l
Lungime cablu 0 cm

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Accesorii incluse

Accesoriu pentru blana animale

Perie cu turbina rotativa

Perie laterala robot aspirator

Tehnologii Animal Care
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.