Aspirator cu abur Rowenta Clean & Steam Multi RY8544WH, 1700 W, autonomie abur 30 min, reglaj abur eco/max, accesoriu pentru ferestre, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator cu abur Rowenta Clean & Steam Multi RY8544WH, 1700 W, autonomie abur 30 min, reglaj abur eco/max, accesoriu pentru ferestre, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb de la Rowenta

Mai rapid, mai curat, mai sanatos

3-in-1: aspira & igienizeaza in acelasi timp ORICE TIP DE PODEA si chiar mai mult, datorita celor 12 accesorii incluse.

Aspira si igienizeaza cu abur toate tipurile suprafetele datorita dispozitivului cu abur detasabil si a gamei variate de accesorii. Toate suprafetele sunt aspirate si curatate cu abur dintr-o singura miscare indepartand chiar si cele mai dificile pete.  

Clean & Steam Multi produce abur folosind doar apa de la robinet, eliminand fara detergenti sau produse chimicale pana la 99.9% din bacterii si germeni.

Dispozitivul cu abur detasabil si accesoriile dedicate sunt special proiectate pentru a curata perfect orice incapere, de la sufragerie la baie si bucatarie, indiferent de suprafata: faianta, cada, chiuveta, textile, geamuri, inclusiv locurile greu accesibile (imbinarile ferestrelor, rosturi faianta, etc.).  

Aspirator cu abur ROWENTA Clean & Steam Multi RY8544WH

• Aspirator cu abur: produs inovativ pentru curatarea perfecta a oricarui tip de suprafata

• Cap de aspirare Dual Clean & Steam: aspira si igienizeaza cu abur simultan pentru a reduce la jumatate timpul de curatare a podelelor. 2 setari pentru abur (Eco si Max) pentru rezultate impecabile pe orice tip de suprafata

• Simplu si sigur de utilizat: declansatorul pentru abur permite un acces rapid la abur, butonul de Pornire/Oprire este usor de atins, iar aparatul este gata de utilizare in numai 30 de secunde

• Pana la 99.9% din bacterii si germeni sunt eliminati. Un mod sanatos de curatare pentru casa ta si mediul inconjurator, intrucat aburul igienizeaza podelele eliminand pana la 99.9% din bacterii si germeni folosind doar apa de la robinet, fara detergenti sau produse chimicale

• Versatilitate mare: are diferite tipuri de mopuri, perii de dimensiuni mari si mici dedicate pentru fiecare camera, concentrator de abur, accesoriu pentru covor, accesoriu pentru geamuri si multe altele

• Confortabil si eficient: Clean-Steam Multi are un dispozitiv cu abur de mana detasabil ce-ti ofera posibilitatea de a curata pana si cele mai dificile pete din locurile greu accesibile. Aspiratorul are maner pentru transport si roti; mopul poate fi schimbat usor, recipientul pentru apa este detasabil; in plus, are suport usor de depozitat si husa pentru depozitarea accesoriilor.

• Tehnologia Ciclonica: ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pastrand astfel performanta in aspirare pe o perioada indelungata.

 

Curatare performanta intr-un timp scurt


Clean & Steam Multi aspira si igienizeaza cu abur simultan orice tip de suprafata dintr-o singura miscare.

 

 


Versatilitate maxima cu un aspirator cu abur multifunctional

datorita gamei variate de accesorii:

  • accesoriu pentru ferestre pentru a curata geamurile si oglinzile,
  • concentrator pentru abur pentru suprafetele greu accesibile
  • perie dedicata rosturilor dintre placile de gresie,
  • mopul din microfibra pentru a improspata si indrepta materialele textil
  • perie de mari dimensiuni pentru scopuri multiple.
  • perii multicolore de mici si mari dimensiuni sunt destinate utilizarii pe toate tipurile de suprafete din baie (periile albastre), bucatarie (periile portocalii) si orice alta camera (periile verzi).


Eficienta pentru toate suprafetele


O singura miscare este suficienta pentru a curata perfect podelele datorita sistemului Dual-Cleaning care aspira si igienizeaza cu abur intr-un timp redus la jumatate. Accesoriul special Ultra Glider permite aspirarea si improspatarea covorului/mochetei dintr-o singura miscare.

 

Igienizare


Puterea aburului elimina pana la 99.9% din bacterii si germeni, igienizandu-ti locuinta fara detergenti sau produse chimicale 

 

Performanta de aspirare de lunga durata

Tehnologia Ciclonica avansata ofera un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru o performanta de aspirare de lunga durata.

 

Puterea aburului ajustata in functie de tipul de suprafata

Ajusteaza debitul de abur Eco sau Max in functie de tipul de podea (parchet, gresie, covor, etc.) sau suprafata (inox, sticla, material textil, etc).

 

Mopuri eficiente, rezistente si lavabile

2 tipuri de mopuri lavabile confectionate din nailon si microfibra in proportii diferite: mop cu fir des din nailon pentru a curata petele dificile si mop din microfibra pentru a curata toate suprafetele.

 

Usor de transportat si depozitat

Usor transportabil datorita manerului ergonomic si a rotilor. De asemenea usor de depozitat multumita suportului inclus si a spatiului de stocare dedicat cablului.

 

Sistem anticalcar cu cartus pentru durabilitate

Cartusul anticalcar previne daunele provocate de calcar aparatului si ii ofera acestuia o perioada de utilizare indelungata

Usor de utilizat

Usor de pornit, panou de control intuitiv si culori sugestive, schimbare usoara a mopului si multe altele - descopera functiile avansate pentru o utilizare confortabila si usoara.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Umeda
Tip alimentare La retea
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Rezervor apa detasabil
Greutate 6.5 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1700 W
Tensiune alimentare 220 V
Capacitate colectare 0.5 l
Lungime cablu 8 m

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Perie standard

Perie mica

Accessoriu concentrare abur

Cap de aspirare cu mop

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.