Aspirator robot ROWENTA Explorer Serie 20 RR6871WH, 4 functii de curatare, sistem Aqua Power, programabil, 3 senzori de cadere, statie de incarcare, autonomie 150 min, capacitate recipient praf 0.25L, negru&albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot ROWENTA Explorer Serie 20 RR6871WH, 4 functii de curatare, sistem Aqua Power, programabil, 3 senzori de cadere, statie de incarcare, autonomie 150 min, capacitate recipient praf 0.25L, negru&albastru de la Rowenta

Partenerul perfect pentru curatat suprafetele dure!

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 20 este un aspirator autonom, ideal pentru a curata praful de pe suprafetele dure. Bucura-te de sesiuni de curatat fara efort datorita aspiratorului robot usor de utilizat, ce ofera un nivel inalt de performanta de aspirare. Tehnologia avansata combinata cu interfata prietenoasa si intuitiva garanteaza rezultate perfecte de fiecare data. Acesta este ideal pentru aspirarea podelelor dure.

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 20: Partenerul perfect pentru curatat suprafetele dure!

Aspiratorul robot Rowenta Explorere Serie 20 este un aspirator automat ce combina tehnologia avansata, o perie motorizata si o perie laterala, devenind astfel aliatul perfect pentru aspirarea prafului de pe podelele dure.

Acest aspirator usor de utilizat dispunde de 3 functii de curatare: Random Zigzagging pentru arii complexe, Ramdom Room ce presupune o miscare in zigzag pentru perioade scurte de timp, iar functia Edge ofera o curatare perfecte a peretilor si a marginilor plintelor. Aspiratorul robot beneficiaza de un sistem de navigatie avansat, ce presupune o combinatie de senzor, laser si bara de protectie pentru sesiuni de curatat eficiente. Rowenta Explorer Serie 20 are un sistem cu 7 moduri programabile pentru fiecare zi a saptamanii pentru confort sporit. Acesta poate fi controlat de la distanta sau manual si, de asemenea, dispune de o functie inteligenta ce presupune ghidarea automata a aspiratorului catre statia de incarcare.

Cantar inteligent TEFAL Goodvibes Sport BM9640S1

  • Mai mult decat o simpla cantarire: 13 masuratori: greutate, BMI, procentaj de grasime, masa musculara, masa osoasa, cantitatea de apa din corp, grasime viscerala, grasime subcutanata, muschi scheletic, BMR, varsta metabolica, proteine
  • Monitorizeaza-ti progresul: Seteaza obiective in materie de greutate si procentaj de grasime
  • Utilizatori nelimitati: singura limita este memoria telefonului tau - ideal pentru a te pastra in forma impreuna cu familia si prietenii
  • Sincronizare cu alte aplicatii: Aplicatia Goodvibes poate fi sincronizata cu Google Fit, Apple Health & Fitbit pentru confort sporit
  • Usor de citit: Cantarul beneficiaza de un ecran de mari dimensiuni si cifre de 23 mm
  • Design rafinat: Platforma de sticla de mari dimensiuni cu un design placut (32 x 32 cm)
  • Baterii incluse: cantarul vine la pachet cu 4 baterii pentru utilizare imediata 
  • Capacitate mare: Greutate pana la 180 kg si gradatii precise la fiecare 100 g

 

 

Navigare sigura si usoara

Aspiratorul robot este capabil sa evite obstacolele datorita celor 3 sisteme avansate precum senzori infrarosu, senzori anti-cadere si amortizor.

   

 

4 functii de curatare

2 perii laterale pentru colturi si zone greu accesibile, Perie Turbo pentru a aspirat cu usurinta praful, motor puternic pentru fiabilitate sporita si Sistemul Aqua Power pentru a curata suprafetele dupa aspirare.

   

 

Programare pentru fiecare zi a saptamanii

Aspiratorul robot ofera posibilitatea de a programa sesiunile de curatat pentru fiecare zi a saptamanii, ideal pentru a-ti pastra casa curata.

   

3 functii de curatare

Functiile Random, Random Room si Edge combinate cu fluxul de aer ce aspira praful rapid si eficient il va face partenerul tau ideal pentru sesiunile de curatat. Pentru zonele complexe, foloseste functia Random sau Random Room pentru o curatare rapida in 30 de minute. Pentru curatarea peretilor si a plintelor, foloseste functia Edge. Aceste 3 functii sunt ideale pentru curatarea diferitelor tipuri de podele, pentru a-ti pastra casa curata, zi dupa zi.

   

 

Baterie Litiu - Ion

Bateria imbunatatita ofera o autonomie de pana la 150 de minute pentru sesiuni de curatare perfecte.

Tehnologie

Perie rotativa centrala

Tipul de perie

Perie de nailon

Perie laterala

2

Motorizare

Motor universal

Programe de curatare

3: Random, Random Room, Edge

Niveluri de putere

1

Eficienta aspirarii

2-3

Gestionarea obstacolelor

Senzori infrarosu

Gestionarea scarilor

Da: 3 senzori de cadere

Tipul de navigare

Standard

Programare

Da

Tip baterie

Litiu ion

Timpul de functionare (la pozitia minima)

150 minute

Timp de reincarcare

6 ore

Tip de reincarcare

Statie de incarcare

Auto-reincarcare

Da

Programare

Da

Sistem de control

Da: control la distanta

Capacitatea recipientului pentru praf

0.25

Filtrare

Filtru standard

Altele

Aspira si curata in acelasi timp: suport pentru mop si 2 mopuri incluse

Nivel de zgomot

[70 dB(A)]

Dimensiuni

32.5x32.5x8 cm

Culoare

Albastru

Tip de stecher

Europeana

Accesorii suplimentare incluse

Recipient pentru apa si 2 mopuri

Autonomie

150 minutw

Timp de reincarcare

6 ore

Tip baterie

Litiu ion

Greutate a unei baterii

184

Tara de origine

China

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.