Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9958WA, 480W, Smart Control Display, Functie Boost, tehnologie Digital Force, tehnologie Flex, cap de aspirare Power Led Vision , Mod Auto, recipient praf 0.9L, autonomie 1 ora 10 min, Negru/ gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.468,80 lei
Pret 36 Rate Optimo: 90.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RH9958WA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9958WA, 480W, Smart Control Display, Functie Boost, tehnologie Digital Force, tehnologie Flex, cap de aspirare Power Led Vision , Mod Auto, recipient praf 0.9L, autonomie 1 ora 10 min, Negru/ gri de la Rowenta

X-FORCE Flex: Puternic si inteligent, cu autonomie indelungata

Aspiratorul vertical X-FORCE Flex 14.60 Aqua Auto ofera combinatia dintre performanta inalta si cea mai buna X-perienta in materie de aspirare, de la Rowenta. Bucura-te de o performanta de aspirare de top datorita inovatiilor high tech: motor inovativ, cu tehnologia DigitalForce ce beneficiaza de o putere de aspirare de pana la 200 Air Watts (in mod Boost), autonomie de pana la 1 ora si 10 minute atunci cand folosesti aspiratorul de mana in modul Eco, panou digital Smart Control Display, ajustare automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei si tub flexibil Flex, pentru a ajunge chiar si in locurile greu accesibile, fara sa te apleci.

Aspiratorul vertical flexibil si inteligent, pentru o Xperienta de curatare 2-in-1

Aspiratorul vertical Rowenta X-FORCE Flex 14.60 Aqua Auto ofera performante inalte de aspirare datorita designului flexibil si a tehnologiei inovatoare. Puterea de pana la 200 Air Watts, modul de aspirare inteligent cu ajustare automata a puterii in functie de tipul de podea, manevrabilitatea usoara si versatilitatea acestuia (aspiri usor spatiul intregii locuinte: poti aspira spatii inguste, sub piese de mobilier joase sau pe pereti) – toate acestea asigura o curatenie totala, in profunzime, iar tu vei economisi timp.

Aspirator vertical ROWENTA X-Force Flex 14.60 RH9958WO

  • Performanta de top: Putere de aspirare de pana la 200 Air Watts (in mod boost), autonomie pana la 1 ora si 10 min (folosind aspiratorul de mana in mod Eco), filtrare avansata de pana 99.9% a prafului si alergenilor.
  • Inteligent: Modul Auto ajusteaza automat puterea de aspirare in functie de tipul de podea pentru rezultate optime de fiecare data.
  • Tehnologie de ultima generatie: Panoul de control digital Smart Display afiseaza informatii in timp real despre autonomia ramasa. Ajusteaza cele 5 trepte de putere in functie de nevoile tale pentru a obtine sesiuni de curatare eficiente in intreaga locuinta.
  • Agil: Capul de aspirare cu tehnologie Power Led Vision alaturi de sistemul ingenios cu tub flexibil Flex iti permit sa aspiri oriunde, chiar si sub piesele joase de mobilier, oferind maxima vizibilitate chiar si in locuri intunecoase.
  • Capacitate maxima: Recipientul de colectare a prafului are o capacitate de 0.9L. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta.
  • Posibilitati nelimitate: Aspiratorul ideal pentru a aspira intreaga locuinta cu usurinta, nu doar podelele, datorita accesoriilor variate si a functiilor avansate.
  • Pachet complet: Aspirator X-Force Rowenta 14.60 Aqua, baza de incarcare, 2 perii Easy, filtru, un accesoriu pentru zonele greu accesibile, o perie pentru canapele, perie Animal Turbo pentru aspirarea parului de animale, doua mopuri, capul de aspirare Aqua, tub Mini Flex si incarcator. 

Performanta inalta de aspirare

Putere de aspirare de pana la 200 Air Watts (in mod boost), autonomie pana la 1 ora si 10 min (folosind aspiratorul de mana in mod Eco), filtrare avansata de pana 99.9% a prafului si alergenilor.

   

Autonomie de lunga durata

Bateria detasabila de 32.4 V ofera o autonomie de pana la 1 ora si 10 minute*, ideala pentru a curata intreaga locuinta, cu o incarcare rapida in numai 3 ore.

*folosind aspiratorul de mana in modul Eco

   

Digital Control Display

Panoul de control digital Smart Control Display afiseaza informatii in timp real despre autonomia ramasa. Ajusteaza cele 5 trepte de putere in functie de nevoile tale pentru a obtine sesiuni de curatare eficiente in intreaga locuinta.

   

Agilitate sporita

Sesiunile de curatenie vor fi acum mai usoare datorita capului de aspirare dotat cu tehnologie Power LED, pentru vizibilitate maxima si a tubului flexibil Flex – care iti va permite sa aspiri chiar si sub piesele joase de mobilier, fara sa te apleci.

   

Pozitia Stop & Go

Designul inovativ permite periei de aspirare si tubului sa stea singure in pozitie verticala pentru atunci vrei sa aspiri mobilierul sau sa iei o pauza.

   

Functie Boost

Acesta este ideal pentru atunci cand ai nevoie de un plus de putere.

   

Deep Power LED Vision

Aspira oriunde, de la podele dure la covoare si mochete si suprafete mari datorita capului de aspirare unic Deep Power LED Vision.

   

Filtrare 99.9%

Aspiratorul robot ofera o filtrare de pana la 99.9%, ce capteaza particulele fine pentru a elibera un aer curat.

   

Usor de intretinut

Recipientul pentru praf de 0.9 L ofera sesiuni de curatare prelungite, acesta fiind usor de golit si spalat.

   

Model Animal Care

Ideal pentru proprietarii de animale: perie Animal Turbo, accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru canapele, baza de incarcare, filtru si 2 perii Easy.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Sistem luminare
Greutate 3.2 g
Culoare Negru Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 480 W
Tensiune alimentare 32.4 V
Autonomie acumulator 70 min
Nivel zgomot 84 dB
Capacitate colectare 0.9 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Perie standard

Perie pentru tapiterie

Accesoriu pentru spatii inguste

Statie incarcare

Tehnologii Ciclonica
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.