Aspirator vertical Rowenta XForce Flex 12.60 cu mop Aqua RH98C8WO, 320W, 45 minute autonomie, baza de incarcare, recipient praf 0.9L tehnologie flex, control Display, functie Boost, cap de aspirare Power LED Vision, Albastru/ negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator vertical Rowenta XForce Flex 12.60 cu mop Aqua RH98C8WO, 320W, 45 minute autonomie, baza de incarcare, recipient praf 0.9L tehnologie flex, control Display, functie Boost, cap de aspirare Power LED Vision, Albastru/ negru de la Rowenta

X-FORCE Flex: Puternic si inteligent

Aspiratorul vertical X-FORCE Flex 12.60 Aqua ofera o Xperienta noua in materie de aspirare, combinand puterea de aspirare Xceptionala cu un grad inalt de flexibilitate. Puterea de aspirare de pana la 150 Air Watts (in mod Boost) si autonomia de pana la 45 minute (folosind aspiratorul de mana in mod Eco) asigura sesiuni de curatenie eficiente. Sistemul cu mop Aqua iti va permite sa aspiri si sa speli podelele simultan, economisind astfel timp, iar inovatiile precum ajustarea automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei si panou digital Smart Control Display care afiseaza autonomia ramasa vor face sesiunile de curatenie mai usoare.

Aspiratorul vertical flexibil si inteligent care asigura o curatenie impecabila

Rowenta X-FORCE Flex 12.60 Aqua duce Xperienta curateniei la un nou nivel, datorita designului flexibil care iti va permite sa aspiri chiar si sub piesele joase de mobilier, fara sa te apleci. Puterea de aspirare inalta, capacitatea de filtrare de pana la 99.9% a prafului si alergenilor, modul de aspirare inteligent cu ajustare automata a puterii in functie de tipul de podea, manevrabilitatea usoara si versatilitatea acestuia 

-toate acestea, alaturi de sistemul cu mop Aqua, asigura o curatenie totala, in profunzime.

Rowenta X-Force Flex 12.60 Aqua Auto, RH98C8WO

  • Performanta de top: Putere de aspirare de pana la 150 Air Watts (in mod boost), autonomie pana la 45 minute (folosind aspiratorul de mana in mod Eco), filtrare avansata de pana 99.9% a prafului si alergenilor.
  • Sesiuni de curatenie optimizate: Un aspirator cu tehnologie de ultima generatie care ajusteaza automat puterea de aspirare in functie de tipul de podea, pentru rezultate optime de fiecare data.
  • Curatare 2-in-1: Aspira si curata in acelasi timp datorita capului de aspirare Aqua, inclus in pachet, asigurand sesiuni de curatenie eficiente.
  • Eficienta la indemana ta: Panoul de control digital Smart Display afiseaza informatii in timp real despre autonomia ramasa. Ajusteaza cele 5 trepte de putere in functie de nevoile tale pentru a obtine sesiuni de curatare eficiente in intreaga locuinta.
  • Potrivit pentru a aspira intreaga locuinta: Capul de aspirare cu tehnologie Power Led Vision alaturi de sistemul ingenios cu tub flexibil Flex iti permit sa aspiri oriunde, chiar si sub piesele joase de mobilier, oferind maxima vizibilitate, fara sa fie nevoie sa te apleci.
  • Capacitate maxima: Recipientul de colectare a prafului are o capacitate de 0.9L. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta.
  • Posibilitati nelimitate: Aspiratorul ideal pentru a aspira intreaga locuinta cu usurinta, nu doar podelele, datorita accesoriilor variate si a functiilor avansate.
  • Pachet complet:  Aspirator X-Force Rowenta 12.60 Aqua, baza de incarcare, perie Easy Brush, filtru, capul de aspirare Aqua, mopuri, accesoriu pentru spatiile inguste, perie pentru canapele, perie Animal Turbo, incarcator, ghid de utilizare.

Performanta inalta de aspirare

Un aspirator de exceptie: putere de aspirare de pana la 150 Air Watts (in mod boost), autonomie pana la 45 minute (folosind aspiratorul de mana in mod Eco), filtrare avansata de pana 99.9% a prafului si alergenilor.

Sesiuni de curatenie optimizate

Un aspirator cu tehnologie de ultima generatie care ajusteaza automat puterea de aspirare in functie de tipul de podea, pentru rezultate optime de fiecare data.

Curatare 2-in-1 cu cap de aspirare cu mop Aqua

Aspira si spala in acelasi timp datorita capului de aspirare Aqua, economisind astfel timp.

Eficienta la indemana ta

Panoul de control digital Smart Control Display afiseaza informatii in timp real despre autonomia ramasa. Ajusteaza cele 5 trepte de putere in functie de nevoile tale pentru a obtine sesiuni de curatare eficiente in intreaga locuinta.

Potrivit pentru a aspira intreaga locuinta XL

Sesiunile de curatenie vor fi acum mai usoare datorita capului de aspirare dotat cu tehnologie Power LED, pentru vizibilitate maxima si a tubului flexibil Flex – care iti va permite sa aspiri chiar si sub piesele joase de mobilier, fara sa te apleci.

Usor de intretinut

Aspiratorul beneficiaza de un recipient pentru colectarea prafului cu o capacitate de 0.9 l. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta.

Posiblitati nelimitate

Aspiratorul ideal pentru a aspira intreaga locuinta cu usurinta, nu doar podelele. Datorita accesoriilor variate si a functiilor avansata, vei putea aspira fiecare colt al casei tale.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Metal
Functii

Smart

Functie Turbo

Indicator luminos

Indicator baterie descarcata

Greutate 3 Kg
Culoare Albastru Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 320 W
Putere de aspirare 150 W
Tensiune alimentare 25.2 V
Autonomie acumulator 45 min
Nivel zgomot 82 dB
Capacitate colectare 0.9 l

FILTRARE & ACCESORII

Tehnologii Flex
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.