Aspirator vertical Rowenta X-COMBO GZ3038WO, 215 W, 2 in 1, Tehnologie Aerospin, autonomie 60 minute, timp de incarcare 4 ore, functie boost, recipient praf 0.55L , Negru/ albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.526,53 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.532,48 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 56.17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GZ3038WO

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Rowenta X-COMBO GZ3038WO, 215 W, 2 in 1, Tehnologie Aerospin, autonomie 60 minute, timp de incarcare 4 ore, functie boost, recipient praf 0.55L , Negru/ albastru de la Rowenta

Cel mai bun aspirator hibrid de la Rowenta: Aspira si spala simultan 

Aspiratorul vertical Rowenta X-COMBO ofera o experienta de curatare 2 in 1: aspira si curata, scurtandu-ti astfel sesiunile de curatenie la jumatate in fiecare zi. Aspiratorul beneficiaza de tehnologiile Rowenta de ultima generatie: Tehnologia Aerospin ce ofera o rotatie rapida a mopului, moduri variate de functionare - doar mop, doar aspirare sau ambele in acelasi timp - o baterie ce ofera o autonomie impresionanta si multe altele. Toate acestea in timp ce beneficiezi de confortul oferit de un aspirator vertical fara fir.

Aspiratorul vertical Rowenta X-COMBO: Combinatia dintre performanta inalta de aspirare si curatare activa a mopului pentru sesiuni de curatenie reduse la jumatate

Aspiratorul vertical Rowenta X-COMBO ofera sesiuni de curatenie reduse la jumatate datorita actiunii sale 2 in 1: aspira si curata simultan sau separat, in timp ce tehnologiile Rowenta exclusive garanteaza rezultate fara compromisuri de fiecare data. Bateria ofera o autonomie de pana la 60 minute* pentru o experienta de curatare potrivita nevoilor tale.

 

Curatare inovativa 2 in 1

Descopera un aparat 2 in 1 performant proiectat pentru a aspira si curata in acelasi timp - reducand astfel durata sesiunilor de curatenie la jumatate - toate acestea intr-un design fara fir pentru confort sporit.

   

 

Curatare de inalta eficienta

Tehnologia avansata Aerospin ofera o uscare rapida si curatare rapida si in profunzime a zonei.

   

 

Putere mare de aspirare

Obtine sesiuni de curatare de inalta performanta datorita tehnologiei exclusive Rowenta de aspirare. Puterea de 215 W ofera o aspirare in profunzime si un plus de putere cu ajutorul declansatorului functiei Boost.

   

 

Autonomie impresionanta

Bateria cu 6 celule litiu-ion de 21.6 V ofera o autonomie de pana la 60 minute* pentru curatare in profunzime.

*in modul de curatare umeda si treapta Boost

   

 

Greutate redusa

Sesiuni de curatare usoare datorita designului cu greutate redusa si a curatarii active a mopului fara efort - impreuna cu Tehnologia Aerospin pentru alunecare usoara - comparativ cu mopul obisnuit (pasiv).

   

 

3 moduri eficiente de curatare

Aspiratorul ofera o varietate de moduri de curatare, inclusiv curatare umeda si aspirare simultana - pentru a reduce durata sesiunilor de curatare la jumatate - doar curatare umeda si doar aspirare.

   

 

Intretinere usoara si igienica

Inlocuirea mopului este una usoara, acesta fiind compatibil cu masina de spalat, iar designul inteligent face ca schimbarea apei murdare sa nu fie necesara.

   

 

Produs reparabil timp de 15 ani

• Conceput pentru a fi usor de reparat;
• Livrare rapida a pieselor de schimb si un cost redus al transportului, timp de 15 ani;
• 6500 centre de reparatii la nivel mondial.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Culoare Albastru Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 215 W
Autonomie acumulator 60 min
Nivel zgomot 79 dB
Capacitate colectare 0.55 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.