Aspirator robot Rowenta RR8275WH X-Plorer Serie 45, autonomie 150 minute, Wi-Fi, mop, 3 moduri de curatare, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot Rowenta RR8275WH X-Plorer Serie 45, autonomie 150 minute, Wi-Fi, mop, 3 moduri de curatare, negru de la Rowenta

Sesiuni de curatare automate pentru confort deplin 

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 45 ofera o curatare rapida a locuintei datorita tehnologiei de ultima generatie. Descopera aspiratorul robot ce ofera sesiuni de curatare usoare oriunde ai nevoie: senzori avansati pentru evitarea obstacolelor, perie motorizata pentru eficienta inalta si sistemul Aqua Force pentru a curata podeaua in timp ce aspira. Usor si intuitiv de folosit datorita aplicatiei.

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 45: Sesiuni de curatare automate pentru confort deplin 

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 45 este aparatul ideal pentru a curata cu usurinta intreaga locuinta. Acesta, impreuna cu senzorii inteligenti si actiunea de curatare 4 in 1, ofera: 2 perii laterale pentru colturi si zone greu accesibile, perie Turbo pentru a aspira eficient parul de animale si scamele, motor fiabil pentru aspirare puternica si sistemul Aqua Power pentru curatarea suprafetelor. Cele 3 moduri de navigare - Auto, Auto Express si Curatare de-alungul peretelui - sunt ideal pentru a acoperi zonele complexe, aspira praful de-alungul peretilor si plintelor si multe altele. Baterie de inalta performanta Lithium-Ion ofera o autonomie impresionanta de pana la 150 de minute. Aspiratorul robot este intuitiv si usor de utilizat: odata conectat la aplicatie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa programezi si sa personalizezi sesiunile de curatare de oriunde, oricand. Este chiar compatibil cu asistentii vocali!

Navigare usoara si sigura

3 elemente cheie ce ofera robotului abilitatea de a evita obstacolele: Senzorii infrarosu, senzori de impact si de cadere ce ajuta robotul sa detecteze obstacolele si previn lovirea si caderea acestuia pe scari.

Actiune de curatare 4 in 1

Cele 2 perii laterale sunt ideale pentru a curata colturile si zonele greu accesibile, perie Turbo pentru aspirare rapida, motor puternic pentru curatare eficienta si sistem Aqua Power pentru curatarea suprafetelor.

Conexiune sigura

Aplicatia gratuita Rowenta Robots (iOS si Android) ofera posibilitatea programarii sesiunilor de curatare si multe altele, datele fiind protejate si stocate in Europa si este compatibila cu asistentii vocali precum Amazon Alexa si Google Assistant pentru confort sporit in utilizare.

Curatare versatila

Alege modul de curatare potrivit fiercarei situatii: Auto, Auto Express pentru sesiuni de curatare rapide (30 minute), Curatare de-alungul peretelui.

Baterie de inalta performanta

Bateria ofera o autonomie de pana la 150 de minute cu o singura incarcare: robotul se intoarce automat la baza de incarcare atunci cand este nevoie.

Reparabil la un pret accesibil - 15 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 15 ani
  • 6200 de unitati service autorizate in intreaga lume

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare

Uscata

Cu spalare

Tip suprafata Multi-suprafete
Culoare Negru Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 150 min
Nivel zgomot 70 dB
Capacitate colectare 0.44 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.