Rowenta Aspirator cu sac RO6486EA Silence Force 4A Full Care, 750 W, 4.5 l, tub telescopic metalic, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator cu sac RO6486EA Silence Force 4A Full Care, 750 W, 4.5 l, tub telescopic metalic, gri de la Rowenta

CLASA ENERGETICA A

Echipat cu o tehnologie ultra silentioasa, Silence Force 4A este cel mai silentios aspirator cu clasa energetica 4A*, garantand un nivel de de confort neegalat, cu un nivel de zgomot de doar 63 db(A) la putere maxima. Noul cap de aspirare Deep Clean inlatura eficient murdaria de pe toate tipurile de suprafete, combinand ideal performanta si confortul in utilizare.

* Cel mai silentios dintre aspiratoarele cu clasa energetica 4A conform Etichetei Energetice Europene - Europa , septembrie 2015

 
 

Silence Force 4A a obtinut cele mai bune scoruri posibile la testele europene privind etichetarea energetica, obtinand clasa A de performanta pentru toti indicatorii. Acest aspirator delicat si silentios permite o aspirare performanta a murdariei de pe orice suprafata, dispunand de trei niveluri de filtrare care capteaza 99,99% din particulele de praf aspirate* si avand un consum de energie redus cu pana la 60%**.

* Rata de filtrare a prafului aspirat

** Comparativ cu gama anterioara de aspiratoare Rowenta de 2200 W.

PERFORMANTA INALTA SI SILENTIOZITATE EXTREMA

Silence Force 4A Full Care a obtinut la testele europene privind etichetarea energetica cele mai bune clase de performanta si este pregatit sa fie pus la incercare in fiecare zi. Astfel, acest aspirator este unul dintre cele mai bine clasate produse de pe piata, in privinta tuturor aspectelor experientei de aspirare.
Puterea inalta de aspirare ii confera o performanta remarcabila. Nivelul de confort este imbunatatit datorita extremei silentiozitati in utilizare. Motorul cu consum energetic redus consuma cu pana la 60% mai putina energie** decat modelele cu putere mare.

Conceput special pentru a satisface nevoile proprietarilor de animale de companie, peria Mini Turbo permite curatarea eficienta a mobilierului, peria Maxi Turbo este perfecta pentru covoare, asigura o igiena impecabila, in timp ce sacul Hygiene+ elimina mirosurile, mentinand inodore spatiile destinate animalelor de companie.

Accesoriul special Precision Flex ajuta la curatarea zonelor greu accesibile din casa sau a interioarelor autoturismelor datorita flexibilitatii si lungimii de 60 cm, ce asigura manevrare facila si libertate de miscare.

Silence Force 4A Full Care este insasi expresia excelentei, avand cele mai bune rezultate din categoria sa.

CAP DE ASPIRARE DE INALTA EFICIENTA PE ORICE SUPRAFATA

Noul cap de aspirare Deep Clean inlatura in mod eficient praful depus pe covoare, presuri, gresie, parchet si pe orice alt tip de suprafata.

   

EXTREM DE SILENTIOS

Cu un nivel de zgomot de numai 63dB(A) la nivelul maxim, Silence Force 4A este cel mai silentios aspirator din categoria aspiratoarelor 4A***, conferind un confort deosebit in utilizare.

*** Cel mai silentios dintre aspiratoarele cu clasa energetica 4A conform Etichetei Energetice Europene - Europa , septembrie 2015.

 

EDITIE FULL CARE

Set de accesorii premium pentru a aspira toate tipurile de suprafete, atat acasa, cat si in masina. Periile Mini si Maxi Turbo indeparteaza eficient parul animalelor de pe tapiterie si mobilier.

   

SAC IGIENIC DE CAPACITATE MARE

Cu noul sac Hygiene+, prevazut cu o supapa de inchidere automata, nu se mai formeaza nori de praf la schimbarea sacului! Capacitate mare de 4,5L asigura autonomia ideala pentru a aspira suprafete mari, fara intreruperi pentru golire.

 

ACCESORII INTOTDEAUNA LA INDEMANA

Cu peria Easy Brush incorporata in maner si duza pentru spatii inguste integrata in spatele aspiratorului, accesoriile sunt mereu la indemana pentru confort deosebit in utilizare.

   

ACCESORII SPECIALE PENTRU ZONELE GREU ACCESIBILE

Prevazut cu accesorii speciale, deosebit de eficiente, ce asigura solutii complete de curatare a tuturor suprafetelor, dar si a interioarelor autoturismelor.

 

5 SETARI DE ASPIRARE PRESETATE

Control electronic LED al puterii de aspirare cu 5 trepte, pentru a se adapta surprafetei aspirate: covoare si mochete groase, draperii, mod Silentios, carpete subtiri, suprafete dure.

   

USOR DE MANEVRAT

Silence Force 4A poate fi usor orientat in directia dorita, datorita celor 4 roti multidirectionale.

 

FILTRU PERMANENT DE INALTA EFICIENTA

Nu mai este nevoie sa schimbi filtrele! Datorita tehnologiei performante de filtrare, cantitatea de praf acumulata in filtre este atat de mica incat nu este nevoie sa fie schimbate pe toata durata de viata a aspiratorului (folosind sacii Rowenta Hygiene+).

   

USOR DE TRANSPORTAT

Maner ergonomic pentru transportare usoara si in siguranta.

 

CONTROLUL PUTERII INTEGRAT PE MANER

Controlul puterii se poate face atat de la maner, precum si de pe corpul aparatului, pentru un confort sporit.

 

Caracteristici

Tip produs Aspirator cu sac
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare La retea
Control pe maner Da
Derulator automat cablu Da
Variator de putere Da
Tip suprafata Multi-suprafete
Tip tub Telescopic metalic
Eficienta energetica Clasa A
Performanta curatarii covoarelor Clasa A
Performanta curatarii suprafetelor dure Clasa A
Emisii de praf Clasa A
Culoare Gri

Filtrare si accesorii

Filtru evacuare Hepa

Specificatii tehnice

Putere 750 W
Lungime cablu 8.4 m
Raza de operare 11 mm
Nivel zgomot 63 dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.