Rowenta Aspirator cu sac Compact Power Parquet RO3953EA, 750 W, 28kWh/an, 3 l, tub telescopic metalic, sac Hygiene+, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
483,38 lei

Taxa verde: 6,00 lei

(Pret cu taxa verde: 489,38 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.94 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RO3953EA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator cu sac Compact Power Parquet RO3953EA, 750 W, 28kWh/an, 3 l, tub telescopic metalic, sac Hygiene+, rosu de la Rowenta

PERFORMANTA 3A

Eficient si practic, Compact Power™ asigura cele mai bune rezultate in performanta de aspirare pe suprafete dure, emisia de praf si eficienta energetica! Datorita designului ergonomic, este usor de utilizat, transportat si depozitat.

 
Compact Power™ ofera performanta 3A şi ergonomie intr-un nou design! Cele mai bune rezultate in performanta de aspirare pe suprafete dure, emisia de praf si eficienta energetica!
 

PERFORMANTA 3A ESTE ACUM IN MAINILE TALE!

Combinand rezultatele eficiente si un design optim intr-un singur instrument de curatare compact si usor de utilizat, Compact Power asigura performante exceptionale de aspirare. Noul cap de aspirare de inalta performanta inlatura cu usurinta murdaria, asigurand cele mai bune rezultate de aspirare pe suprafetele dure.

Tehnologia avansata cu doua niveluri de filtrare separa eficient praful de aerul aspirat, captand chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer, astfel incat 99,98% din praful aspirat este filtrat. Noul sac Hygiene+ este arma de ultima generatte pentru filtrare perfecta si igiena imbunatatita. Datorita clapei care se inchide automat atunci cand capacul aspiratorului este deschis, nu se mai formeaza nori de praf la schimbarea sacului.

Motorul cu consum scazut de energie (pana la 50%) ofera performanta de aspirare echivalenta cu a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W. De acum inainte, performanta este in mainile tale!

 

CELE MAI BUNE REZULTATE iN PERFORMANTA DE ASPIRARE PE SUPRAFETE DURE: A

Noul cap de aspirare de inalta performanta asigura cele mai bune rezultate de aspirare pe suprafetele dure.

CELE MAI BUNE REZULTATE IN EMISIA DE PRAF: A

Sistem avansat cu 2 niveluri de filtrare pentru separarea eficienta a prafului din aerul aspirat: un filtru de spuma plasat in fata motorului si un filtru specific pozitionat chiar inainte de orificiul de evacuare a aerului pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf eliberate in aer. 99.98% din praful aspirat este filtrat!

 

FILTRU PERMANENT DE INALTA EFICIENTA

Nu este nevoie sa schimbi filtrele! Datorita tehonologiei performante de filtrare, cantitatea de praf acumulata in filtre este atat de mica incat nu este nevoie sa fie schimbate pe toata durata de viata a aspiratorului (folosind sacii Rowenta Hygiene+).

CELE MAI BUNE REZULTATE iN EFICIENTA ENERGETICA: A

Motorul cu consum scazut de energie de 750W ofera aceeasi performanta de aspirare ca a unui produs cu o putere mai mare*.
* Comparativ gama anterioara de aspiratoare Rowenta cu o putere de 2000 W

 

CAPACITATE MARE

Capacitate mare a sacului de colectare a prafului de 3l. Autonomie mare, ideala pentru a aspira suprafete mari, fara intreruperi pentru golirea sacului.

NOUL SAC HYGIENE+

Zero contact cu praful datorita clapei care se inchide automat atunci cand capacul aspiratorului este deschis. Fara nori de praf cand sacul este schimbat!

 

Caracteristici generale

Tip produs: Aspirator cu sac
Tip aspirare: Uscata
Tip alimentare: La retea
Derulator automat cablu: Da
Variator de putere: Da
Tip suprafata: Multi-suprafete
Tip tub: Telescopic metalic
Eficienta energetica: Clasa A
Performanta curatarii covoarelor: Clasa C
Performanta curatarii suprafetelor dure: Clasa A
Emisii de praf: Clasa A
Culoare: Rosu


Filtrare & Accesorii

Tip sac: Microfibra
Accesorii: Duza tapiterie
Perie pentru parchet
Duza 2 in 1 pentru spatii inguste
Perie clasica cu 2 pozitii

Specificatii tehnice

Capacitate colectare: 3 l
Putere: 750 W
Lungime cablu: 6.2 m
Raza de operare: 8.8 m
Nivel zgomot: 75 dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.